ΠΑΟΚ

Αύριο (15/8) στην Ελλάδα ο Αντονις

Tottenham Hotspur player Andros Townsend, left, and Sydney F.C player Terry Antonis battle for the ball during their friendly match in Sydney, Australia, Saturday, May 30, 2015. (AP Photo/Rob Griffith)
Tottenham Hotspur player Andros Townsend, left, and Sydney F.C player Terry Antonis battle for the ball during their friendly match in Sydney, Australia, Saturday, May 30, 2015. (AP Photo/Rob Griffith) AP

Την Δευτέρα (17/8) θα υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός χαφ. Εξάλλου, η ιστοσελίδα violanews.com παρουσιάζει τους στόχους της Φιορεντίνα και υπήρξε προσέγγιση στον Κάτσε.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με την εταιρεία που εκπροσωπεί τον Τέρι Αντονις για να μάθει τα βήματα που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 22χρονου ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ.

Οπως, λοιπόν, μας μετέφερε ο Ντέιβιντ Ο' Κίφι, με τον οποίο συνομιλήσαμε, ο Αντονις έφυγε σήμερα (14/8) το πρωί από την Αυστραλία και θα φτάσει στην Ελλάδα αύριο (15/8).

Επιβεβαίωσε, ακόμη, ότι θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο την Δευτέρα, αφού πρώτα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ενώ σημείωσε ότι θα καταβληθεί αποζημίωση στην πρώην ομάδα του, την Σίδνεϊ.

Θυμίζουμε ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ θα αγοράσει τον παίκτη έναντι 500.000 δολαρίων και ότι ο ίδιος θα λαμβάνει περίπου 200.000 δολάρια ετησίως.

"Η Φιορεντίνα μεταξύ Κασάμι και Κάτσε"

Εξάλλου, η ιστοσελίδα "violanews.com" παρουσιάζει τους στόχους των βιόλα για την μεσαία γραμμή. "Υπήρξε προσέγγιση με τον Κάτσε", τονίζεται.

"Τώρα ο χαφ. Η Φιορεντίνα βρίσκεται μεταξύ Κασάμι και Κάτσε". Ετσι ξεκινά σημερινό (14/8) ρεπορτάζ της προσκείμενης στην Φιορεντίνα ιστοσελίδας" violanews.com", όπου γράφεται ότι μετά την αποκτηση του Κάλινιτς επόμενος στόχος είναι ένας χαφ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι άνθρωποι των βιόλα εξετάζουν τόσο την περίπτωση του μέσου του Ολυμπιακού, όσο και αυτή του νεαρού άσου του ΠΑΟΚ.

Όπως τονίζεται, μάλιστα, έχει ήδη υπάρξει προσέγγιση με τον Κάτσε, ενώ σημειώνεται ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει μεγάλη εμπειρία.

Η ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com, ανέφερε πως " σύμφωνα με τα αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης, από την Φιορεντίνα θα είχαν μια επαφή με τον ΠΑΟΚ για τον Εργκους Κάτσε. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει καθορίσει πως το τίμημα (σε μια πιθανή μεταγραφή) θα πρέπει να είναι 4 εκ. ευρώ".

Ο Αρνεσεν μίλησε για Στοχ

Με αφορμή την παρουσία του ΠΑΟΚ στη Νίτρα και την συνάντησή του με τον φίλο του και ατζέντη του Μίροσλαβ Στοχ, Μίλαν Λεντνίσκι, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μίλησε στην ιστοσελίδα " sme.sk" για τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό και οχι μόνο.

"Η όλη κατάσταση γύρω από τον Στοχ ήταν λίγο περίεργη. Στην Αγγλία θέλουν ο επιθετικός να είναι σπουδαίος. Όταν το είπα αυτό στον Μίλαν, μου είπε πως ο Στοχ θα μπορούσε να είναι μια σπουδαία λύση σε πολλά επιθετικά συστήματα, ειδικά στην αριστερή πτέρυγα λόγω του ότι έχει πολύ καλό σουτ με το δεξί, αν και μπορεί να παίξει το ίδιο καλά και με τα δύο πόδια.

Θυμάμαι πως σε ένα από τα πρώτα παιχνίδια του, χρειάστηκε λίγα λεπτά για να σκοράρει. Για μένα, το πιο σημαντικό είναι πως ένα νεαρό παιδί έγινε ένας καλός ποδοσφαιριστής. Αυτό είναι ένα θέμα υψίστης σημασίας, μετά έρχεται το οικονομικό κομμάτι",είπε αρχικά και συνέχισε:

" Συνεχίζω να τον παρακολουθώ. Ξέρω πως στην Τβέντε ήταν ένας από τους παίκτες κλειδιά, στον δεύτερο χρόνο του στην Φενέρμπαχτσε πέτυχε ορισμένα σημαντικά γκολ και θα του κάνει καλό πως επέστρεψε στην Ευρώπη μετά το πέρασμά του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα".

Κατέληξε αναφερόμενος στο έργο που ανέλαβε στον ΠΑΟΚ: "Ξεκίνησα να δουλεύω στην ελληνική ομάδα στις 15 Ιουνίου, έπρεπε να βρω έναν προπονητή και έφερα τον Ίγκορ Τούντορ, ο οποίος ήρθε στην ομάδα έξι ημέρες πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Μόνο τότε μπορούσαμε να ξεκινήσουμε την προσπάθειά μας να ενισχύσουμε την ομάδα σε συγκεκριμένες θέσεις".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ