ΠΑΟΚ

Ατζέντης Σολδάνο: "Μιλήσαμε με τον ΠΑΟΚ"

Ατζέντης Σολδάνο: "Μιλήσαμε με τον ΠΑΟΚ"
Σολδάνο

Το όνομα του Φράνκο Σολδάνο επανέρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο ατζέντης του, Ερνάν Ρουμπιόλα, μίλησε την Τετάρτη (15/11) για επαφές με τον Δικέφαλο του Βορρά. (VIDEO)

Ο Φράνκο Σολδάνο αποτελεί μία από τις περιπτώσεις παικτών που απασχολούν τον ΠΑΟΚ και την Τετάρτη (15/11) ο ατζέντης του, Ερνάν Ρουμπιόλα, δήλωσε ότι έχει επικοινωνήσει με τον Δικέφαλο του Βορρά. Όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον 24χρονο Αργεντινό επιθετικό, ανέφερε:

"O Φράνκο άρχισε να απασχολεί αρκετές ομάδες και υπήρχε ένας συναγωνισμός πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ από την Ελλάδα επικοινώνησε μαζί μου, υποστηρίζοντας ότι θα επιστρέψει, ενώ από την Ισπανία μίλησα με την Μπέτις".

Το σίγουρο είναι ότι αρχική επαφή υπήρξε, όχι απευθείας με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά μέσω εξουσιοδοτημένου συνεργάτη του Δικεφάλου στη Λατινική Αμερική. Ο Σολδάνο έχει πετύχει 5 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ εφέτος σε οκτώ ματς στην Ουνιόν Σάντα Φε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο παρελθόν ενδιαφέρθηκαν γι' αυτόν ομάδες όπως η Λάτσιο, η Ουντινέζε και η Κιέβο Βερόνα. Ο Λατινοαμερικανός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 στην ομάδα της χώρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σιαμπάνης: Εκρηκτικό ταλέντο, περιμένει την καθιέρωση
Τι συνέβη με ΠΑΟΚ και Γέφτιτς
Απολογισμός με Πέλκα και Πρίγιοβιτς
Κοντρέρας: "Συγγνώμη που στεναχώρησα κόσμο πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ