ΠΑΟΚ

Ατομικό ο Αθανασιάδης, γυμναστήριο για Μάτος

Ατομικό ο Αθανασιάδης, γυμναστήριο για Μάτος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω των μικροενοχλήσεων στον τένοντα του προσαγωγού, ενώ ο Λέο Μάτος έμεινε στο γυμναστήριο εξαιτίας χτυπήματος στον ορθό μηριαίο.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν έπαιξε στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού και την Παρασκευή (22/7) η ΠΑΕ ανέφερε πως ο Έλληνας φορ έχει μικροενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού, ενώ από εκεί και πέρα ο Λέο Μάτος έμεινε στο γυμναστήριο εξαιτίας χτυπήματος στον ορθό μηριαίο.

Αναλυτικά η ενημέρωση από πλευράς ΠΑΕ:

"Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί (σ.σ. στο φιλικό) ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας με τρέξιμο στο γήπεδο και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν για 70′ με τη δουλειά να επικεντρώνεται σε παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας σε ζώνες με το ζητούμενο να είναι η συνοχή των γραμμών.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω των μικροενοχλήσεων στον τένοντα του προσαγωγού που τον κράτησαν εκτός του φιλικού κι ο Λέο Μάτος έμεινε στο γυμναστήριο γι’ αποθεραπεία εξαιτίας του χτυπήματος που δέχτηκε στον ορθό μηριαίο.

Η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί πριν την προπόνηση του Σαββάτου (23.07) που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ