ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Θα παίξω με Ολυμπιακό"

Αθανασιάδης: "Θα παίξω με Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι σίγουρος ότι θα δώσει το "παρών" στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Τι έλεγε λίγο πριν την προπόνηση του Σαββάτου.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι ένας από τους ουκ ολίγους παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν υποστεί θλάση (συγκεκριμένα έπαθε τη ζημιά στο ματς με τον Πανιώνιο) και απέχουν τελευταία από τις υποχρεώσεις της ομάδας.Ωστόσο, το πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο δεν φαίνεται ότι μπορεί να του στερήσει τη συμμετοχή από τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Το Σάββατο, προσερχόμενος στην Τούμπα για προπόνηση δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους για το αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα της άλλης Τετάρτης (2 Μαρτίου) κόντρα στους "ερυθρόλευκους".Ο διεθνής φορ ξεκαθάρισε ότι θα είναι έτοιμος και θα δώσει το "παρών" στο ματς με τους "ερυθρόλευκους".

Εμαθε για τους Κινέζους, αλλά το μυαλό του δεν ταξιδεύει τόσο μακριά

Στο μεταξύ, η αποκάλυψη της στήλης το "24ο Ευαγγέλιο" του Sport24.gr για τον Στέφανο Αθανασιάδη για το ενδιαφέρον των Κινέζων για τον διεθνή επιθετικό απασχόλησε τελευταία τις συζητήσεις του με το στενό του περιβάλλον.

Το ενδιαφέρον από το εξωτερικό-και μάλιστα από τόσο μακριά-τιμά τον διεθνή επιθετικό, αλλά το μυαλό του δεν πάει τόσο μακριά, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, αφού είναι προσηλωμένος στην ζωή και την καριέρα του εντός Ελλάδας.

Μην ξεχνάμε τον κομβικό ρόλο που έχει στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά και το γεγονός ότι έχει σοβαρή σχέση με μία Ελληνίδα, τη Δώρα Γουγούση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ