ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Θα αποδείξουμε πως έχουμε ταλέντο"

Αθανασιάδης: "Θα αποδείξουμε πως έχουμε ταλέντο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε για τον στόχο της πρωτιάς στα πλέι οφ, ενώ αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στον Βλάνταν Ιβιτς. Τι είπε για το "κεφάλαιο" Εθνική.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης πέτυχε δύο γκολ στο ματς με τον Παναιτωλικό. Μετά το τέλος του αγώνα είπε: " Σίγουρα η χρονιά για μένα δεν ξεκίνησε καλά. Είχα έναν τραυματισμό στο πόδι στην προετοιμασία που με άφησε πίσω, μετά είχα την θλάση αλλά τώρα είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Άλλαξε η ψυχολογία στο μικρό χρονικό διάστημα. Δεν άλλαξε πολλά ο Ίβιτς, με τον καιρό θα μας περάσει την νοοτροπία του.

Ήταν συμπαίκτης μου για πολλά χρόνια. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου. Έχει πάρει πολλές εμπειρίες στην Κ20 και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει στην συνέχεια. Γνωρίζει τα αποδυτήρια της ομάδας και είχε σαν παίκτης τις αλλαγές προπονητών. Αφού τα ξέρει αυτά, θα μπορέσει να μας βοηθήσει να εξελιχτούμε. Σίγουρα η ομάδα είχε τραυματισμούς. Ποτέ δεν ήταν έτοιμοι όλοι ποδοσφαιριστές.

Δεν το λέω για δικαιολογία. Ήρθαν νέοι παίκτες που δέχθηκαν πολύ πίεση από τον κόσμο και δεν είχαμε την πορεία που θέλαμε. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Καλλονή και θα προσπαθήσουμε να μπούμε όσο καλύτερα γίνεται στα πλέι οφ και να πάρουμε την πρώτη θέση. Η ομάδα έχει να δώσει πολλά, πιστέψτε με. Έχουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και αν δεν υπάρχουν οι τραυματισμοί θα βγάλουμε κάτι καλό. Έχουμε πολλούς παίκτες με ταλέντο και θα το αποδείξουμε στο γήπεδο.

Σίγουρα ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κληθεί στην Εθνική ομάδα, έτσι κι εγώ. Θέλω να βρίσκομαι εκεί και να βοηθήσει την χώρα μας να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει και θέλω να παίξω καλά και στο επόμενο παιχνίδι και να κληθώ στην Εθνική. Στόχος μας είναι τα πλέι οφ και η πρώτη θέση. Μετά πιστεύω θα παρθούν οι καλύτερες αποφάσεις για να χτίσουμε μία εξαιρετική ομάδα για την επόμενη σεζόν. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και όλα θα πάνε καλά".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ