ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Να δώσουμε το 100%, να πάρουμε την πρωτιά"

Αθανασιάδης: "Να δώσουμε το 100%, να πάρουμε την πρωτιά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέφανος Αθανασιάδης, που για τον μήνα Μάρτιο παρέλαβε το βραβείο του best goal αλλά και του MVP, μίλησε για το ματς με την ΑΕΚ αλλά και για τα play offs.

Tην Μ. Παρασκευή ο Στέφανος Αθανασιάδης παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Μάρτιο αλλά και αυτό για το καλύτερο γκολ (για τον συγκεκριμένο μήνα) λόγω του τέρματός του κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Ελληνας φορ είπε:

Για τα play offs: " Εχουμε μία δύσκολη συνέχεια για τα πλέι οφ. Θέλω να είμαι καλά και η ομάδα και εγώ. Δουλεύουμε στο να ξεκινήσουμε καλά τα πλέι οφ και να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η πρώτη θέση. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε όλα τα παιχνίδια, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Ακόμη και στο τελευταίο ματς μπορεί να παιχτεί η πρώτη θέση. Αρα βλέπεις ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, προετοιμάζεσαι και έχεις μικρό χρονικό διάστημα να προετοιμαστείς για κάθε ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλοι και να δώσουμε το 100%".

Για τον τραυματισμό που είχε στο πόδι: " Η αλήθεια είναι πως ακόμη δεν έχω ξεπεράσει το πρόβλημα. Με την αλλαγή του καιρού το πόδι βγάζει πόνο και πρήζεται. Επειδή είναι και τέτοιο το σημείο στο δάχτυλο, έρχεται συνεχώς σε επαφή με αντιπάλους και με την μπαλα. Και με ενοχλεί συνέχεια... Είναι δύσκολο, δεν το περιμέναμε έτσι".

Για το ματς με την ΑΕΚ στα πλέι οφ την πρώτη αγωνιστική: "Είναι θετικό που ξεκινάμε το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την νίκη και μετά το κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε διαφορετικά. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο".

Για τα γκολ που έχει πετύχει, για το ότι φτάνει τα 100 τέρματα αλλά και για τα βραβεία του: "Η αλήθεια είναι ότι δεν τα πάω καλά με τα πλέι οφ. Μακάρι τώρα να είναι καλύτερη χρονιά και να πετύχω και το γκολ προκειμένου να φτάσω τα 100. Ονειρο κι αυτό... Μέσα από την δουλειά και την προσπάθεια όλων των παιδιών, έρχονται οι ομαδικές επιτυχίες και οι προσωπικές".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ