ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Μίλησα με τον προπονητή μου και του είπα ότι δεν είμαι 100% έτοιμος"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε στη NOVA και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του που τον άφησε εντέλει εκτός 18άδας για τον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και την αναμέτρηση με την Ένωση στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, άφησε εκτός αποστολής τον Στέφανο Αθανασιάδη για το εκτός έδρας ματς (20:30) με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική των playoffs και ο 28χρονος φορ ανέφερε στη NOVA ότι μίλησε με τον προπονητή του και πως του είπε ότι δεν νιώθει απόλυτα έτοιμος.

"Μίλησα με τον προπονητή μου και του είπα ότι δεν είμαι 100% έτοιμος και ότι θα ήταν καλύτερο τη θέση μου να την πάρει ένα άλλο παιδί", δήλωσε ο Έλληνας επιθετικός, ενώ για το ματς τόνισε:

"Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, μακάρι να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε και να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των playoffs.

Τότε είχε γίνει ο τελικός, περιμέναμε ένα διαφορετικό παιχνίδι, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και έτσι ήρθε η ήττα. Σήμερα πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε τους βαθμούς. Όποτε έχουμε έρθει εδώ δεν έχουμε πάρει κάποια νίκη, ελπίζω σήμερα να το σπάσουμε αυτό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ