ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Κλειδί αυτή η νίκη"

1-1
Αθανασιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέφανος Αθανασιάδης χαρακτήρισε κλειδί τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σλόβαν με 2-1, αφιερώνοντάς την στους οπαδούς του Δικεφάλου που ταξίδεψαν στο Λίμπερετς. Ο Παναγιώτης Γλύκος υποστήριξε ότι οι Τσέχοι διαθέτουν καλή ομάδα.

Κλειδί χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ στην έδρα της Σλόβαν Λίμπερετς με 2-1 ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο Κλάους, που με τα δύο γκολ του χάρισε το "διπλό" στην ομάδα του, το αφιέρωσε στους οπαδούς που βρέθηκαν στην Τσεχία.

Συγκεκριμένα είπε στον OTE TV: " Έπρεπε να προσέξουμε τα πρώτα λεπτά. Ξέραμε ότι η Σλόβαν μπαίνει δυνατά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεχτήκαμε το γρήγορο γκολ αλλά στη συνέχεια προσπαθήσαμε όλα τα παιδιά και ήρθε η νίκη", είπε αρχικά και συνέχισε: " Είναι κλειδί αυτή η νίκη. Τη θέλαμε πολύ και είναι πολύ σημαντική. Υπάρχει όμως και συνέχεια και πρέπει να προσπαθήσουμε, να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι όλοι".

Για το που αφιερώνει τη νίκη: " Την αφιερώνω στον κόσμο που ήρθε εδώ. Είναι δύσκολοι οι καιροί στην Ελλάδα αλλά αυτοί ταξίδεψαν δίπλα στην ομάδα".

Γλύκος: "Καλή ομάδα η Σλόβαν Λίμπερετς"

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Γλύκος ανέφερε στην κάμερα του ΟΤΕ TV: "Είναι μία σημαντική νίκη. Ο όμιλος έχει καλές ομάδες, όπως είδαμε και σήμερα που ο αντίπαλος ήταν πολύ καλή ομάδα. Μας πίεσε, βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ, με γκολ που θα μπορούσαμε να μη δεχτούμε, όμως εφόσον έγινε αυτό, μετά το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να παίξουμε επιθετικά", είπε αρχικά και συνέχισε

" Παλέψαμε για την ανατροπή και ισοφαρίσαμε γρήγορα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Λίμπερετς ήταν καλή επιθετικά και είχε και το δοκάρι. Φανήκαμε λίγο τυχεροί και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ