ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Εχουμε δύο τελικούς..."

Αθανασιάδης: "Εχουμε δύο τελικούς..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Πανιώνιο με 3-1, αλλά και και για τις αγωνιστικές που "έρχονται". Τι δήλωσε με τη σειρά του ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Για το άσχημο αποτέλεσμα ( 3-1) απέναντι στον Πανιώνιο αλλά και για τον στόχο των πλέι οφ μίλησε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Συγκεκριμένα είπε στη Νοva:

Για την ήττα από τον Πανιώνιο: "Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε τις αδυναμίες και τα θετικά του Πανιωνίου. Ξέραμε τι πρέπει να κάναμε, τα δουλέψαμε στις προπονήσεις αλλά δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και γι' αυτό ήρθε αυτή ήττα. Ο Πανιώνιος είχε περισσότερη θέληση. Οταν βλέπεις τις προσωπικές μονομαχίες και τις έχουμε χάσει όλες, γι' αυτό ήρθε η ήττα...".

Για το αν επηρέασε η διακοπή: "Έχει να κάνει με τον κάθε ποδοσφαιριστή, το πώς μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Οταν χάνεις όλες τις προσωπικές μονομαχίες, θα έρθει η ήττα".

Για την "αντίδραση" του ΠΑΟΚ όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ: "Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε τις δεύτερες μπάλες και να δείξουμε περισσότερη θέληση. Ισοφαρίσαμε και είχαμε ευκαιρίες για να μπούμε μπροστά στο σκορ. Μετά ήρθε το δεύτερο γκολ και η ήττα".

Για την συνέχεια: "Είναι δύο τελικοί για να μπουμε στα πλέι οφ. Πρέπει στο ματς με τον Λεβαδειακό να μπούμε δυνατά για να πάρουμε τρεις βαθμούς. Ο προπονητής είναι καινούριος, δουλεύουμε πολύ και αυτό θα βγει στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχουμε τον στόχο μας".

Ροντρίγκες: "Εμείς θα αλλάξουμε την κατάσταση"

Για την ήττα από τον Πανιώνιο μίλησε και ο Γκάρι Ροντρίγκες. Συγκεκριμένα, τόνισε: "Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα. Πρέπει να πάρουμε δύο νίκες και όλα εξαρτώνται από εμάς. Εμείς ελέγχουμε την κατάσταση και εμείς μπορούμε να την αλλάξουμε. Εχουμε δύο τελικούς ακόμα και θα προσπαθήσαμε για δύο νίκες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ