ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Δεν έχουμε πρόβλημα με τον προπονητή"

Αθανασιάδης: "Δεν έχουμε πρόβλημα με τον προπονητή"
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε για την υπομονή που πρέπει να δείξει ο κόσμος και απάντησε στις όσα λέγονται για τις σχέσεις στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα στη Μυτιλήνη, ο Στέφανος Αθανασιάδης, έκανε δηλώσεις στη NOVA για την πορεία του ΠΑΟΚ και τη σημασία τη νίκη επί της Καλλονής.Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα: "Όταν χτίζεις ομάδα, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Το σημαντικό είναι να είμαστε εμείς οι παίκτες συγκεντρωμένοι για να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Μετά τη νίκη σήμερα, είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές ξεκινάμε νέα αρχή. Ζηταμε από τον κόσμο υπομονή. Αυτή είναι η αλήθεια: Όταν χτίζεις ομάδα, χρειάζεται υπομονή".

Για το αν ο ΠΑΟΚ δεν έπαιζε μέχρι σήμερα για το αποτέλεσμα, αλλά για το θέαμα ειδικά στην Τούμπα: "Αυτό που πιστεύω είναι ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζεις για τους τρεις βαθμούς. Είτε με καλό, είτε με κακό ποδόσφαιρο, οι τρεις βαθμοί μετράνε, γιατί αυτό φέρνει και ψυχολογία".

Για το περιβόητο δείπνο και τη φωτογραφία με τις μπαλαρίνες στο κινητό του: "Ίσως ακούγονται πράγματα για τα αποδυτήρια γιατί ορισμένοι δεν θέλουν το καλό της ομάδας. Δείξαμε ότι δεν έχουμε πρόβλημα ούτε με τον προπονητή, ούτε μεταξύ μας. Υπάρχει θετικό κλίμα. Όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα ψάχνουν ορισμένοι να δούνε τι φταίει. Εμείς αποδείξαμε ότι δεν ισχύουν αυτά που λένε, είδατε πώς πανηγυρίζαμε".

Για τον Τούντορ και το αν έχει ψυχοσύνθεση ΠΑΟΚ: "Έχει δεθεί με την ομάδα, το βγάζει με το πάθος που δείχνει σε όλα το ματς. Από τον πάγκο μοιάζει σα να συμμετέχει κι αυτός το παιχνίδι".

Για την ευρωπαϊκή πορεία και πόσο απέχει από βραδιές σαν κι εκείνη με την Τότεναμ: "Η ομάδα έχει μέλλον. Φέτος ήταν κακή χρονιά στο Europa League. Πιστεύω ότι με το χτίσιμο της ομάδας θα έρθουν και άλλες τέτοιες στιγμές".

Για την Εθνική ομάδα: "Πιστεύω ότι είναι ευλογία για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή να είναι κομμάτι της Εθνικής ομάδας. Στην εθνική συμβαίνει κάτι όπως στον ΠΑΟΚ, χτίζεται μία νέα ομάδα, με νέα παιδιά. Πιστεύω ότι θα τη φέρουμε στο σημείο να βγάλει και πάλι τον κόσμο στους δρόμους".

Για τις σειρήνες από το εξωτερικό: "Προσωπικά δεν γνωρίζω ότι έχει έρθει πρόταση για μένα. Θα πω το κλασικό, έχω συμβόλαιο με την ομάδα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ".

Κάτσε: "Μπορούμε να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά"

O Eργκους Κάτσε είπε μετά την νίκη απέναντι στην Καλλονή: " Το αποτέλεσμα θα βοηθήσει. Είχαμε ματς που χάσαμε και φέραμε ισοπαλία. Αυτή η νίκη θα δώσει ψυχολογία".

Για την κακή απόδοση του ΠΑΟΚ μετά το γκολ της Καλλονής: "Είναι ψυχολογικό το θέμα. Στα πρώτα ματς ξέραμε τι θέλαμε και κάναμε πολλά πράγματα. Τα αρνητικά αποτελέσματα μας επηρέασαν".

Για τα γκολ του ΠΑΟΚ:
"Αποδείχθηκε από τους πανηγυρισμούς ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις. Πρέπει να είμαστε μία ομάδα μέσα στα αποδυτήρια".

Για τον κόσμο και την άδεια Τούμπα: " Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση. Μας στενοχωρεί. Νομίζω πως ο κόσμος πρέπει να στηρίξει στα δύσκολα και αυτό κάνει. Είναι στο χέρι μας να φτάσουμε την ομάδα ψηλά".

Μυστακίδης: "Το γκολ το αφιερώνω σε Τούντορ, συμπαίκτες και κόσμο"

Για τη δυσκολία της νίκης: "Όλοι ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς Τα καταφέραμε αν και δυσκολευτήκαμε λίγο. Προηγηθήκαμε, δεχθήκαμε ένα γκολ με πέναλτι. Στο β΄μέρος ήμασταν πιο αποφασισμένοι και πήραμε μία νίκη γοήτρου. Ήμασταν αγχωμένοι, λόγω των αποτελεσμάτων. Μετά το προβάδισμα που πήραμε αγχωθήκαμε, χάσαμε τα πατήματα μας στο γήπεδο, τέλος καλά όλα καλά. Κάναμε μία κοιλιά στην απόδοσή μας και γι' αυτό είχαμε άγχος. Μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια η νίκη, Να δουλέψουμε πιο σκληρά για να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Όλοι οι παίκτες βοήθησαν, όσοι ήρθαν από τον πάγκο.

Για το που αφιερώνει το γκολ: "Είναι το πρώτο γκολ που σημειώνω στη Σούπερ Λίγκα και θέλω να το αφιερώσω στον προπονητή και τους συμπαίκτες μου που με βοηθάνε, κυρίως όμως στους οπαδούς μας".

Για τον πανηγυρισμό του με τον Τούντορ κι αν σημαίνει κάτι μετά από όσα είχαν συμβεί στο φιλικό με τη Βέροια: "Ό,τι έγινε, έγινε. Αυτό φάνηκε ότι με έκανε καλύτερο παίκτη. Με βοήθησε η δουλειά καθημερινά και ο προπονητής που μου έδωσε την ευκαιρία".

Μαλεζάς: "Στόχος να βελτιωνόμαστε με καλό ποδόσφαιρο"

Ο Στέλιος Μαλεζάς ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή:

Για την νίκη απέναντι στην Καλλονή: " Πρέπει να παίζουμε όπως ξέρουμε. Από το 30' ως το 60', δεν παίζαμε όπως μπορούμε".

Για την συνέχεια: " Στόχος είναι να βελτιωνόμαστε και με καλό ποδόσφαιρο και νίκες έτσι ώστε να διεκδικήσουμε πράγματα στα πλέι οφ, αν και είναι μακρινό αυτό".

Για το ματς Κυπέλλου με τα Χανιά: " Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Ούτε αυτό με τα Χανιά..."

Για το τι μήνυμα θέλει να στείλει: " Τα λόγια είναι εύκολα. Το τι κάνουμε στο γήπεδο μετράει".

Οι ενοχλήσεις του Τζιόλη και ο Μακ

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, ο Τζιόλης έπαιξε στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα με ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Σχετικά με τον Μακ που έβαλε πάγο στο γόνατο όταν βγήκε αλλαγή, στον ΠΑΟΚ λένε πως δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό και αυτό έγινε από την επιβάρυνση. Τέλος ο τεχνικός της Καλλονής, Θαλής Θεοδωρίδης που ήταν προπονητής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια και συνεχάρη τον Ιγκορ Τούντορ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ