ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Δεν είμαστε ικανοποιημένοι"

Αθανασιάδης: "Δεν είμαστε ικανοποιημένοι"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε για την γεύση που του άφησε η ισοπαλία στο "Κλ. Βικελίδης" απέναντι στον Άρη

Αρχικά μιλώντας στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τον Αρη δήλωσε: "Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία, ήρθαμε για να κερδίσουμε. Αν και προηγηθήκαμε νωρίς ισοφαριστήκαμε γρήγορα, όμως στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας και κάναμε το 1-2.

Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στην επανάληψη και χάσαμε την ευκαιρία να φύγουμε νικητές".

Πρόσθεσε ότι: " Όπως σας είπα θέλαμε τη νίκη για να ανέβουμε στη βαθμολογία και να μπούμε με τη μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στα play offs. Δουλεύουμε σκληρά για να ξεπεράσουμε την κρίση, όλες οι ομάδες περνάνε αυτή τη φάση, προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε".

Για τους νέους παίκτες σημείωσε: " Είναι πολύ καλοί παίκτες, πιστεύω πως θα βοηθήσουν την ομάδα στην πορεία".
Για το ματς με τον ΟΦΗ που ακολουθεί: "Από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα νικήσουμε".

"Δεν είμαι ικανοποιημένος"

Ανικανοποίητος από την ισοπαλία στο ματς με τον Αρη εμφανίστηκε ο Σαρλ Ιτάνζ. Ο ίδιος δήλωσε στην Nova: "Και μόνο που προηγηθήκαμε δύο φορές και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα".

Για τα δύο πρόσωπα του ΠΑΟΚ στα δύο ημίχρονα: "Το πάθος και η αποτελεσματικότητα είναι δύο παράγοντες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο δεύτερο μίχρονο, ας μην ξεχνάμε ότι παίξαμε για 20 περίπου λεπτά με παίκτη λιγότερο, παρόλα αυτά όμως αυτό στο οποίο μένω είναι πως θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι".

Για το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ: "Ήταν μια θερμή αρχή, μια αρχή σε ένα ντέρμπι, σε μια δύσκολη έδρα. Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το αποτέλεσμα. Χρειάζομαι χρόνο να προσαρμοστώ στα νλεα δεδομένα της ζωής μου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ