ΠΑΟΚ

Αστέρας, όπως Ολυμπιακός για τον ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Πώς σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι δοκιμές και η μόνη θέση που προβλημάτισε τον Ρουμάνο κόουτς.

Η Τρίπολη αποτελεί μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα για τον ΠΑΟΚ (πέρυσι είχε κερδίσει πάντως με τα δύο γκολ του Κουλούρη) και, ειδικότερα, φέτος, ο Αστέρας κατάφερε να βάλει στοπ τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στον Ολυμπιακό.

Γι' αυτό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρεί ότι η νίκη της ομάδας του σήμερα (15.00), θα δώσει στον ΠΑΟΚ το πιο κομβικό διπλ΄στην πορεία για τον τίτλο. Ο Ρουμάνος τεχνικός πάει με ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι και όπως όλα δείχνουν θα "κατεβάσει" την ενδεκάδα που είχε επιλέξει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η τετράδα Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο και Βαρέλα, θα βρίσκεται μπροστά από τον Πασχαλάκη (υπήρξαν δοκιμές και με τον Αζεβέντο, αλλά μάλλον θα μείνει στον πάγκο), ο Μαουρίσιο και ο Σάχοβ θα κινούνται στη μεσαία γραμμή και θα έχουν μπροστά τους, τον Πέλκα. Στα άκρα θα υπάρχουν ο Μακ (αριστερά) και ο Κάμπος (δεξιά) και στην κορυφή ο Πρίγιοβιτς.

Ουσιαστικά, ο Λουτσέσκου προβληματίστηκε για μία θέση στους εξτρέμ, αφού έκανε και δοκιμές με Μακ-Μπίσεσβαρ, φαίνεται, όμως, πως θα κρατήσει τον Ολλανδό αρχικά στον πάγκο, για να έχει ένα καλό "χαρτί" στον πάγκο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ