ΠΑΟΚ

Ασπρόμαυροι δανεικοί στην κορυφή

Ασπρόμαυροι δανεικοί στην κορυφή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τέσσερις από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που παραχωρήθηκαν ως δανεικοί βρίσκονται στη κορυφή της βαθμολογίας με τις ομάδες τους.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πέρασε από κόσκινο την απόδοση των παικτών που δεσμεύονται με συμβόλαιο αλλά έχουν παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού.

Αναλυτικά, η πορεία τους την εβδομάδα του πέρασε:

Πέντρο Ενρίκε: Η Καραμπάγκ γνώρισε την ήττα στην έδρα της Γκαμπάλα με 1-0 και απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Πέδρο Ενρίκε είδε τις προσπάθειες των συμπαικτών του από τον πάγκο. Την προηγούμενη εβδομάδα η Καραμπάγκ υποδέχθηκε την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League και πήρε λευκή ισοπαλία κόντρα στους Ισπανούς. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έπαιξε για 69 λεπτά, έχοντας θετική παρουσία.

Ερικ Σάμπο: Βασικός για 90 λεπτά ο Έρικ Σάμπο στην μεγάλη νίκη της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με 1-2 στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα του Στέφανου Αθανασιάδη. Ο Σλοβάκος είχε καλή παρουσία σε ένα ακόμα παιχνίδι, συμβάλλοντας ώστε η ομάδα του να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ζάιρο: Συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία σε Ευρώπη και Μολδαβία η ομάδα του Ζάιρο. Ο Βραζιλιάνος άσος αγωνίστηκε 62 λεπτά στην εντός έδρας ισοπαλία με την Λοκομοτίβ Μόσχας για το Europa League, ενώ έπαιξε 81 στην νίκη με 0-4 στην έδρα της Ντιναμό-Ότο για το πρωτάθλημα.

Χάρης Χαρίσης, Στέλιος Κίτσιου: Με τον Χάρη Χαρίση να αγωνίζεται σε ολόκληρο το παιχνίδι και τον Στέλιο Κίτσιου να μένει στον πάγκο, η Σιντ Τρούιντεν επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Οστάνδης με 1-0 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Αμρ Ουάρντα, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Χατζηισαΐας: Με την τριάδα δανεικών από τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται σε όλη την αναμέτρηση, ο Ατρόμητος πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της ΑΕΚ και ανέβηκε στην κορυφή της Super League Σουρωτή. Γιαννούλης και Χατζηισαΐας κράτησαν το μηδέν στην άμυνα σε μία ακόμα αναμέτρηση, ενώ ο Ουάρντα αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης, καθώς ταλαιπώρησε πολύ την άμυνα της Ένωσης, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και βοήθησε και αμυντικά.

Λάζαρος Λάμπρου: O Λάζαρος Λάμπρου πήρε φανέλα βασικού στην νίκη του Πανιωνίου επί του Αστέρα Τρίπολης με 0-1. Ο νεαρός εξτρέμ αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα της αναμέτρησης.

Μανώλης Πατράλης: Ο Μανώλης Πατράλης αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση του Πλατανιά κόντρα στην ΑΕΛ. Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι καθ’όλη την διάρκεια της αναμέτρησης αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα με 0-1, με τον νεαρό μέσο να έχει εξαιρετική παρουσία.

Νίκος Μελίσσας: Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Μελίσσας στην αναμέτρηση της Λαμίας κόντρα στον Παναθηναϊκό, που έληξε ισόπαλος 1-1.

Νικόλας Ματθαίου: Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Νικόλας Ματθαίου στην νίκη της Ανόρθωσης στην έδρα του Εθνικού Άχνας με 1-2, που την διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Γιώργος Κάκκο: O Γιώργος Κάκκο δεν αγωνίστηκε στην βαριά ήττα της Νέας Σαλαμίνας στην έδρα της Πάφου με 4-0.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ