ΠΑΟΚ

"Ασπρόμαυρο" πέταλο στους "Ζωσιμάδες"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στη σύσκεψη της Πέμπτης (01/02) αποφασίστηκε η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα, με τον Δικέφαλο να ζητά την κατανόηση των φίλων της ομάδας.

Οι συζητήσεις ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ και αστυνομία άναψαν το "πράσινο φως" για την παραχώρηση του ενός πετάλου του σταδίου "Ζωσιμάδες", χωρητικότητας 800 φιλάθλων, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (4/2, 15:00).

Η ασπόμαυρη ΠΑΕ ζήτησε τον μεγαλύτερο δυνατό όγκο εισιτηρίων αντιλαμβανόμενη τη δίψα των φιλάθλων της, όμως τα χωροταξικά θέματα που προκύπτουν από τον διαχωρισμό των κερκίδων σε συνδυασμό με τον σημαντικό όγκο εισιτηρίων διαρκείας που έχει ο ΠΑΣ βάζουν φρένο στην όποια πρόθεση των γηπεδούχων να δώσουν περισσότερα εισιτήρια.

Πρώτο μέλημα των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να μη φτάσει κανείς φίλος του Δικεφάλου του βορρά στα Γιάννινα χωρίς να έχει εξασφαλίσει εισιτήριο στο πέταλο, για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, το οποίο θα μπορούσε να βαρύνει την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Οι διοικούντες των Θεσσαλονικαίων έχουν αντιληφθεί πως αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή είναι πάνω από όλα η αυτοσυγκράτηση όλων.

Photo Credits: EUrokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ