ΠΑΟΚ

Ασπρόμαυρο πάρτι στο Βελιγράδι

Ασπρόμαυρο πάρτι στο Βελιγράδι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι οπαδοί της Παρτιζάν έστησαν ένα ανεπανάληπτο πάρτι στις κερκίδες του γηπέδου της ομάδας τους στο Βελιγράδι, φωνάζοντας συνθήματα του ΠΑΟΚ σε όλη τη διάρκεια του φιλικού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων που διατηρούν αδελφικές σχέσεις (VIDEOS).

Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε κατά τη διάρκεια του χθεσινού (8/10) φιλικού του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν στη Σερβία ήταν εντυπωσιακή. Οι οπαδοί των δύο ομάδων ως γνωστόν έχουν αδελφοποιηθεί κι έτσι έδωσαν ένα ξεχωριστό, ασπρόμαυρο χρώμα στον αγώνα, με το κλίμα στο γήπεδο του Βελιγραδίου να θυμίζει... παιχνίδι στην Τούμπα.

Η φιλία των δύο συλλόγων επιβεβαιώθηκε με το ρεσιτάλ στις εξέδρες από περίπου 15.000 φιλάθλους της Παρτιζάν που γιόρτασαν με ιδιαίτερο τρόπο το ιστορικό φιλικό με τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς οι Σέρβοι φώναζαν συνθήματα του ΠΑΟΚ στα ελληνικά (κάποια και κατά του Ολυμπιακού). Είχαν ελληνικές σημαίες, άναψαν καπνογόνα... "θολώνοντας" τον ουρανό και πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν τις φανέλες και τα.. σορτσάκια των παικτών και των δύο ομάδων και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Οι εικόνες από τη χθεσινή (8/10) αναμέτρηση εορταστικού χαρακτήρα είναι εντυπωσιακές. Πάρτε μία "γεύση" στα παρακάτω βίντεο:













TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ