ΠΑΟΚ

"Ασπρόμαυρο" γλέντι για τρεις κούπες μέχρι πρωίας

"Ασπρόμαυρο" γλέντι για τρεις κούπες μέχρι πρωίας

Ο Ιβάν Σαββίδης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οργάνωσαν γιορτή σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Παρούσες όμως ήταν κι η πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ των ανδρών και το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου. Το Sport24.gr παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο από το πάρτι των ασπρόμαυρων" (VIDEOS & PHOTOS)

Ήταν όλοι εκεί. Ο Ιβάν Σαββίδης και οι γιοι του Γιώργος και Νίκος. Οι στενοί συνεργάτες του στην ΠΑΕ, ο Λούμπος Μίχελ και όλοι οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ, ο Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες του, όπως και οι εργαζόμενοι στην ομάδα. Παρούσα από την αρχή η πρωταθλήτρια ομάδας γυναικείου ποδοσφαίρου, ενώ στην πορεία, εν μέσω αποθέωσης μπήκε στο γλέντι και η πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ ανδρών. Μαζί μέλη από όλο το φάσμα της οικογένειας του ΠΑΟΚ, εκπρόσωποι της ΚΑΕ, του Ερασιτέχνη, βετεράνοι με πρώτους και καλύτερους τον Γιώργο Κούδα και τον Σταύρο Σαράφη

Το γλέντι ήταν παθιασμένο και διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον Εβγέν Σάχοβ και την παρέα του να είναι οι μπροστάρηδες του πάρτι. Ο Ουκρανός έδινε το σύνθημα για να αποθεωθούν ο Ιβάν Σαββίδης και ο Βλάνταν Ίβιτς που χθες είχε γενέθλια και έσβησε κεράκια στο νυχτερινό κέντρο. Ο Στέφανος Αθανασιάδης έκανε το σήμα με τα χέρια του για το γνωστο ΠΑΟΚτσήδικο "όλε", ενώ μαζί με τον Μαλεζά χόρεψαν ποντιακά που ανέβασαν στο πικ της την διάθεση του Ιβάν Σαββίδη, που χόρεψε επίσης αρκετά και έραινε με λουλούδια τους τραγουδιστές. Φυσικά τα ΠΑΟΚτσήδικα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν.

Ξεχώρισε η ζεϊμπεκιά του Δημήτρη Γκαρά της ομάδας βόλεϊ και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση (χόρεψε το ζεϊμπέκικο της Ευδοκιας), όπως επίσης και ο ανεξάντλητος στον χορό, Πέδρο Ενρίκε.

Οι γυναίκες των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ έδωσαν το δικό τους χρώμα στην εκδήλωση, ενώ στο γλέντι υπήρχαν και τοποθετήσεις του Ιβάν Σαββίδη που έθεσε στόχο για τον Ίβιτς και την ομάδα του και υποσχέθηκε υλική ανταμοιβή στους πρωταθλητές του βόλεί και του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Στα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, ξεχώρισαν τα εξής: "Έπρεπε να φέρουμε μια μεγάλη χαρά στη Θεσσαλονίκη, ευχαριστώ όλους. Θέλω να πω πρώτα ευχαριστώ στις γυναίκες των αθλητών για τους άνδρες τους. Σε όλα τα παιδιά, στους εργαζόμενους του ΠΑΟΚ. Στον Ερασιτέχνη, στους βετεράνους του ΠΑΟΚ. Ένα ειδικό ευχαριστώ θέλω να απευθύνω στον Γιώργο Κούδα και τον Θόδωρο Ζαγοράκη... λίγο αργότερα θα πω και στον προπονητή. Δύο άνθρωποι πρέπει να έχουμε σοβαρή διάθεση σήμερα. Ο προπονητής και εγώ. Ας υποδεχθούμε την ομάδα βόλεϊ. Γιατί στην γενέτειρα του Ολυμπιακού πήγαν να πάρουν το πρωτάθλημα και και εμείς το φέραμε εδώ Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ".

Πρόσθεσε ακόμη: "Μπορούμε να είμαστε ισχυροί μόνο αν είμαστε μαζί. Στην Αθήνα θέλουν να μας αφαιρέσουν το πιο απλό, τη χαρά μας. Σήμερα (σ.σ. χθες) είμαι ευτυχισμένος γιατί φέραμε χαρά στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένας πρώτος μικρός στόχος για τον ΠΑΟΚ. Βλάνταν (σ.σ. απευθυνόμενος στον ίδιο) σε πιστεύω και θέλω να μην ξεχάσεις τον στόχο της σεζόν. Προσπάθησε να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Μπορεί να συμβεί κάτι διαφορετικό, αλλά αν δεν συμβεί (σ.σ. αναφορά στο ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών) πρέπει να πάρουμε την πρώτη θέση. Και όλοι μαζί με τα παιδιά και τη διοίκηση, την επόμενη χρονιά να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Δώσαμε αρχή στις μεγάλες νίκες και τώρα τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Πρέπει να ενωθούμε και τότε θα είμαστε ανίκητοι. Μας ενώνει η αγάπη για τον ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό".

Και κατέληξε: "Ο ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα πρέπει να κερδίζει το Πρωτάθλημα".

Και ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής έστειλε το δικό του μήνυμα, σημειώνοντας ότι είναι μια βραδιά γλεντιού, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές πρέπει από σήμερα να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να δώσουν χαρά στον Ιβάν Σαββιδη.

Το κέφι μεγάλωσε υπό τους ήχους των τραγουδιών του Κωνσταντίνου Αργυρού, που ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα, ειδικά για τον ΠΑΟΚ και η ΠΑΕ τον ευχαρίστησε.

Δείτε τα VIDEOS:

Paokaraa

A post shared by Nevena Jagodic (@nevenajagodic) on

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ