ΠΑΟΚ

"Ασπίδα" Κλάους σε Τούντορ

"Ασπίδα" Κλάους σε Τούντορ
Αθανασιάδης

Στον Ίγκορ Τούντορ θα πρέπει να δοθεί χρόνος στον ΠΑΟΚ "ώστε να μπορέσει να χτίσει μια ομάδα" σύμφωνα με τον Στέφανο Αθανασιάδη, που σχολίασε για τον ίδιο: "Να μην είμαι πλέον το καλό παιδί".

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έδωσε συνέντευξη στο δεύτερο τεύχος του "Toumba Magazine", του επίσημου περιοδικού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στο κομμάτι που δόθηκε στη δημοσιότητα λέει σημαντικά πράγματα και κυρίως, χωρίς να αναφέρεται ονομαστικά στον Τούντορ, δηλώνει τη στήριξή του στον Κροάτη τεχνικό.

Ιδού το απόσπασμα:

Για τις αντιδράσεις του κόσμου και το ρόλο του στην ομάδα: "Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που συμβαίνει. Έρχονται ποδοσφαιριστές, φεύγουν, αλλά εγώ είμαι εδώ από μικρός, γνωρίζω καλά τι σημαίνει ΠΑΟΚ, έχω περάσει κι από το κομμάτι της κερκίδας και τους καταλαβαίνω. Το θέμα είναι αυτή η πίεση να μην βγαίνει αρνητικά σ’ έναν ποδοσφαιριστή. Εγώ δεν το αφήνω να μου συμβεί. Βλέπω τα θετικά και συνεχίζω. Ίσως από τη στιγμή που έφτασα να είμαι αρχηγός σ’ αυτή την ομάδα έπρεπε να πάρω περισσότερες πρωτοβουλίες. Να λειτουργήσω διαφορετικά. Να μην είμαι πλέον το καλό παιδί. Ίσως έπρεπε να αλλάξω τρόπο σκέψης και λειτουργίας. Όταν σου δίνεται η μεγάλη τιμή να είσαι αρχηγός στον ΠΑΟΚ, έχεις περισσότερες αρμοδιότητες".

Για την ως τώρα πορεία της ομάδας: "Όταν χτίζεις μια νέα ομάδα θα έχεις και θετικά και αρνητικά στοιχεία. Είναι αυτά τα σκαμπανεβάσματα που παρατηρούνται στην απόδοσή μας κι αναρωτιέσαι πως γίνεται να παίζεις αυτό το ποδόσφαιρο κόντρα στη Ντόρτμουντ και να μην μπορείς να παρουσιάσεις το ίδιο πρόσωπο στο πρωτάθλημα. Το έχει αυτό μια ομάδα όταν δημιουργείται. Ψάχνεις να βρεις την ταυτότητά σου. Η ομάδα έχει καλούς ποδοσφαιριστές, είμαστε ένα καλό σύνολο και χρειάζεται χρόνο. Τίποτα περισσότερο. Και να πάψουν να βλέπουν ορισμένοι φαντάσματα ότι υπάρχει πρόβλημα μέσα στην ομάδα.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην ομάδα. Δεν γίνεται κάθε χρόνο να φτάνουμε στον Μάρτιο κι ο ΠΑΟΚ ν’ αλλάζει προπονητή και ν’ αρχίζει πάλι από την αρχή. Η ομάδα πρέπει να κρατήσει έναν συγκεκριμένο προπονητή, να του δώσει χρόνο, να μπορέσει να χτίσει μια ομάδα. Μετά μπορείς να κρίνεις και τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Με το ν’ αλλάζεις προπονητή κάθε χρόνο και να κάνεις συνέχεια τα ίδια, δίνεις το δικαίωμα και στους ποδοσφαιριστές να σκεφτούν "ωραία, έφυγε ο προπονητής, φεύγουν και οι ευθύνες από πάνω μας".

Βραβεύεται ο Τσίμιροτ

Όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το απόγευμα της Πέμπτης: "Την Παρασκευή 26.02, στις 11:30 στη Μικτή Ζώνη του γηπέδου της Τούμπας, ο Γκόικο Τσίμιροτ θα παραλάβει το βραβείο του MVP και του Best Goal για την 23η αγωνιστική της Super League".

"Εφυγαν" πάνω από 5.000 εισιτήρια

O κόσμος του ΠΑΟΚ αρχίζει να "εξαφανίζει" τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, η προπώληση είναι λίγο πάνω από τα 5.000 εισιτήρια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ