ΠΑΟΚ

"Ασπίδα" Ίβιτς στον Γλύκο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πώς αντιδρά ο Βλάνταν Ίβιτς στην έντονη κριτική προς τον Παναγιώτη Γλύκο για τη φάση του γκολ του Μιχάλη Μπαστακού στο ντέρμπι Ηρακλής - ΠΑΟΚ. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο ΠΑΟΚ έκανε, ομολογουμένως, ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του στο ντέρμπι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, κάτι που παραδέχθηκε και ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το τέλος του.

Ωστόσο, πολλοί οπαδοί του εκτιμούν ότι ακόμη και με αυτή την απόδοση θα μπορούσε να είχε κερδίσει, αν η άμυνά του δεν ήταν τόσο κακή στη φάση του γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε ο Μπαστακός στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τα βέλη μέσω των social media πέφτουν κυρίως στον Παναγιώτη Γλύκο - αφού η μπάλα ήρθε μέσα στην μικρή περιοχή, εκεί που (πρέπει να) είναι απόλυτος κυρίαρχος.Με δεδομένο, μάλιστα, ότι του είχε επιρριφθεί ευθύνη από αρκετούς και μετά το ματς με τη Σάλκε στην Τούμπα για τουλάχιστον δύο από τα τρία γκολ που δέχθηκε, άνοιξε μία συζήτηση για το κατά πόσο πρέπει να εξακολουθεί να κρατά τη θέση του βασικού τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Έχει την εμπιστοσύνη του Ίβιτς

Όλη αυτή τη συζήτηση δεν τη συμμερίζεται ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος έχει εμπιστοσύνη στον αρχηγό της ομάδας (ψηφισμένος ως πρώτος, μάλιστα, μπροστά από τους Μαλεζά, Λέοβατς και Κάμπος στις αρχές του έτους).Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θεωρεί ότι τα λάθη που έκανε ο Γλύκος στα ματς με τον Ηρακλή και τη Σάλκε (εντός) συνιστούν παρατεταμένο ντεφορμάρισμα.

Και απόδειξη είναι και το γεγονός ότι μεσολάβησε η ρεβάνς στη Γερμανία που ο Σκοπελίτης τερματοφύλακας ήταν εξαιρετικός και από τους βασικούς λόγους που ο ΠΑΟΚ έφυγε χωρίς ήττα από τη Veltins Arena.

Ο Ίβιτς έχει σταθερά αυτή την άποψη από την αρχή της σεζόν και δεν είναι τυχαίο ότι στο Πρωτάθλημα και το Europa League ο Γλύκος έχει χασει από ένα παιχνίδι μόνο (21 στα 22 στη Super League και 11 στα 12 στην Ευρώπη).Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της σεζόν, ο Γλύκος είναι η βασική επιλογή του Ίβιτς για τη θέση "1" και σίγουρα περιμένει πολλά από αυτόν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ