ΠΑΟΚ

Ασκείται δίωξη στον Μάτος από τον Σιμιτζόγλου

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, αναμένεται να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον Λέο Μάτος για εκτός φάσης χτύπημα στον Μάρκους Μπεργκ στη ρεβάνς Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Τον κίνδυνο να χάσει τον β' γύρο των playoffs του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει ο Λέο Μάτος του ΠΑΟΚ. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, αναμένεται να ασκήσει δίωξη στον Βραζιλιάνο ακραίο μπακ για την αγκωνιά του στον Μάρκους Μπεργκ στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Ο κ. Σιμιτζόγλου έχει από τις 5 Μαΐου έγγραφη καταγγελία από τον Παναθηναϊκό, που ζητά την τιμωρία του 31χρονου άσου. Η φάση δεν τιμωρήθηκε από τον ρέφερι του αγώνα, Γιώργο Κύζα, όμως απειλείται με ποινή τριών αγωνιστικών, όπως οι Πατίτο και Σεμπά στα ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και Ολυμπιακός-ΑΕΚ για το Κύπελλο, οι οποίοι τιμωρήθηκαν βάσει βίντεο.

Αφού ασκηθεί η δίωξη, στη συνέχεια θα κληθεί ο παίκτης σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Ο Μάτος θα είναι στη διάθεση του Ίβιτς στο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό και στην εντός έδρας με τον Πανιώνιο για τα playoffs, αλλά το πιθανότερο είναι να χάσει τα τρία παιχνίδια του δεύτερου γύρου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ