ΠΑΟΚ

Ασίστ για Κίτσιου και Κάκκο

Ασίστ για Κίτσιου και Κάκκο

Δύο ασίστ κατέγραψαν ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αγωνίζονται δανεικοί σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Αναλυτικά ο έλεγχός των "ασπρόμαυρων" από το Περιστέρι και την Άρτα, μέχρι το Βέλγιο.

Οι Στέλιος Κίτσιου και Γιώργος Κάκκο έγραψαν από μια ασίστ στο ενεργητικό τους, ξεχωρίζοντας με αυτό το τρόπο στην καταγραφή των επιδόσεων των αγωνιστικών επιδόσεων των ποδοσφαιριστών του "Δικεφάλου του βορρά" που δεν βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου. Αναλυτικά, τα πεπραγμένα τους όπως αυτά αποτυπώθηκαν στην ιστοσελίδα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ:

ΣΤΕΛΟΣ ΚΙΤΣΙΟΥ - ΧΑΡΗΣ ΧΑΡΙΣΗΣ

Ο Στέλιος Κίτσιου αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της σπουδαίας ισοπαλίας που απέσπασε η Σιντ Τρούιντεν από την Γκενκ εκτός έδρας με 1-1. Ο δεξιός οπισθοφύλακας ήταν άψογος στο αμυντικό κομμάτι, ενώ συνέβαλε τα μέγιστα και επιθετικά, βγάζοντας την ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης. Ένα πρόβλημα τραυματισμού άφησε εκτός μάχης τον Χάρη Χαρίση.

ΑΜΡ ΟΥΑΡΝΤΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΙΣΑΪΑΣ

Μία ακόμα νίκη για τον Ατρόμητο που έκαμψε την αντίσταση της ΑΕΛ εντός έδρας με 1-0. Οι Δημήτρης Γιαννούλης και Δημήτρης Χατζηισαΐας αγωνίστηκαν σε όλη την αναμέτρηση έχοντας θετική παρουσία, ενώ ο Αμρ Ουάρντα ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

O Λάζαρος Λάμπρου αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι του Πανιωνίου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Νέα Σμύρνη, που βρήκε την ομάδα της Ηπείρου να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη με 0-1, με γκολ στο 91′ από τον Τζημόπουλο. Ο Λάμπρου ήταν δραστήριος, είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος και πάλεψε πολύ χωρίς να βρει δίχτυα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΤΡΑΛΗΣ

Ο Μανώλης Πατράλης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Πλατανιά, στην εκτός έδρας ήττα από την ΑΟΚ Κέρκυρα με 2-0.

ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

Εκτός αποστολής βρέθηκε ο Νίκος Μελίσσας στην εκτός έδρας ήττα της Λαμίας από την ΑΕΚ με 2-0.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΟΖΟΓΛΟΥ - ΤΙΜΟΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΚΟ

Ήττα με 3-1 για τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας από την Καλλιθέα. Ο Τίμος Τσελεπίδης έπαιξε σε όλη την αναμέτρηση. Ο Γιώργος Κάκκο αγωνίστηκε για 75′ λεπτά, βγάζοντας στον Γκούρτσα την ασίστ για το μοναδικό γκολ των Σερραίων. Ο Στέλιος Πόζογλου που ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού, έμεινε εκτός αποστολής.

ΤΑΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ - ΜΠΟΓΚΝΤΑΝ ΡΑΝΓΚΕΛΟΦ

Ο Τάσος Δημητριάδης αγωνίστηκε για 75 λεπτά στην αναμέτρηση της ΑΕ Καραϊσκάκη κόντρα στην Δόξα Δράμας που έληξε χωρίς τέρματα. Ο Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ δεν μπήκε στην αποστολή καθώς δεν έχει εκδοθεί ακόμα το δελτίο του.

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΔΟΔΟΝΤΣΑΚΗΣ

Ο Αστέριος Δοδοντσάκης πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με την φανέλα της Σπάρτης στην λευκή ισοπαλία στην έδρα του Εργοτέλη, περνώντας σαν αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Οι Ζάιρο και Ενρίκε δεν είχαν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους, όπως και ο Νικόλας Ματθαίου με την Ανόρθωση, ενώ ο Κρίστιαν Κούστα δεν βρέθηκε στην αποστολή του Αιγινιακού, έτσι αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την επόμενη αγωνιστική.Η Μπειτάρ Ιερουσαλήμ του Έρικ Σάμπο αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας την Νετάνια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ