ΠΑΟΚ

"Άσφαιρος" στα δύο πρώτα εκτός έδρας ματς 7 χρόνια μετά

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ICON

Με την "λευκή" ισοπαλία στη Ριζούπολη, ο ΠΑΟΚ "έπιασε" αρνητική επίδοση την οποία είχε αποφύγει τα τελευταία επτά χρόνια στο πρωτάθλημα.

Μετά το 0-0 στη Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό για την πρεμιέρα της Super League Σουρωτή, ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ και με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, για την 3η αγωνιστική. Ο Δικέφαλος παρέμεινε έτσι χωρίς γκολ στα δύο πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια του για το πρωτάθλημα και φυσικά χωρίς νίκη.

Κάτι τέτοιο, δηλαδή να μην σκοράρουν οι "ασπρόμαυροι" στις δύο πρώτες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα της Super League, είχε να συμβεί επτά χρόνια. Η τελευταία φορά που οι Θεσσαλονικείς είχαν τέτοια αρνητική επίδοση ήταν τη σεζόν 2010-11, όταν μάλιστα δεν είχαν καταφέρει να πετύχουν γκολ στους τρεις πρώτους εκτός έδρας αγώνες τους για το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, τότε είχαν παραχωρήσει "λευκή" ισοπαλία στον Αστέρα στην Τρίπολη (0-0) για την 2η αγωνιστική, ακολούθησε η ήττα με 1-0 στην Ξάνθη για την 4η αγωνιστική και στη συνέχεια η νέα ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική. Κανένα γκολ και 1 βαθμός δηλαδή στα τρία πρώτα εκτός έδρας ματς.

Φέτος, στα δύο πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια, η ομάδα του Λουτσέσκου δεν έχει βρει δίχτυα, αλλά τουλάχιστον έχει 2 βαθμούς. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί, ότι με τον Ρουμάνο στο τιμόνι, ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε ούτε στη Σουηδία με την Έστερσουντ, στην ήττα που έφερε τον οδυνηρό αποκλεισμό. Μένει να φανεί για πόσο θα συνεχιστεί το αρνητικό σερί δίχως γκολ μακριά από την Τούμπα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ