ΠΑΟΚ

ΑΣ ΠΑΟΚ: "Ποινή 'χάδι' στον Ολυμπιακό"

ΑΣ ΠΑΟΚ: "Ποινή 'χάδι' στον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ έκανε κάλεσμα στο κόσμο της ομάδας και ζήτησε τη προστασία της Τούμπας, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το μέγεθος της τιμωρίας του Ολυμπιακού.

Με ανακοίνωσή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ πήρε θέση για την απόφαση στην υπόθεση του Ολυμπιακού και έκανε κάλεσμα στους φίλους του ΠΑΟΚ ενόψει ημιτελικού.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

"Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να εκφράσει δημόσια την έντονη δυσαρέσκεια και απογοήτευσή του για την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Δικαιοδοτικού Οργάνου σχετικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγώνα Κυπέλλου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Η ποινή «χάδι» που ουσιαστικά επιβραβεύει τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς, είναι βέβαιο ότι αναπαράγει ανάλογες παρεμβατικές συμπεριφορές και στο μέλλον.

Στον ΠΑΟΚ, στο κοντινό και μακρινό παρελθόν, ο «πέλεκυς» της δικαιοσύνης έπεσε βαρύς, στερώντας του διακρίσεις, στους άλλους όχι;

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εκφράζει τη πλήρη του συμπαράσταση στον κ. Ιβάν Σαββίδη και στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, στον ολομέτωπο αγώνα τους για την κάθαρση και την ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος αυτός ο αγώνας θα δικαιωθεί.

Προς το παρόν, όλοι στεκόμαστε δίπλα στη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας ποδοσφαίρου να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει δυναμικά, να γεμίσει την Τούμπα και να γίνει η ασπίδα της ομάδας. Κανείς δεν πρέπει να παρασυρθεί από το γεγονός ότι άλλες ομάδες αντιμετωπίζονται ευνοϊκά από τις πειθαρχικές ποινές. Απαγορεύεται να δώσουμε δικαίωμα να μας εξοντώσουν για ακόμη μια φορά!"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ