ΠΑΟΚ

ΑΣ ΠΑΟΚ: "Όχι στους χαρτοπρωταθλητές"

ΑΣ ΠΑΟΚ: "Όχι στους χαρτοπρωταθλητές"

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ εξέδωσε επετειακή ανακοίνωση για τα γενέθλια του συλλόγου, στέλνοντας το μήνυμα για την ποδοσφαιρική ομάδα: "ΠΑΟΚ, άξιος πρωταθλητής Ελλάδας 2018.

Τα όσα έχουν συμβεί στα δύο ντέρμπι του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και η πιθανότητα να χαθεί ο τίτλος από τις αποφάσεις που λαμβάνονται στις πειθαρχικές επιτροπές, έχουν επηρεάσει ακόμη και τις ανακοινώσεις για τα γενέθλια του συλλόγου.

Απόδειξη είναι η επετειακή ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, με αφορμή τη συμπλήρωση 92 χρόνων ιστορίας του συλλόγου. Οι συντάκτες της εστιάζουν στη "ναυαρχίδα" του συλλόγου, την ΠΑΕ που "υπό την ηγεσία του Ιβάν Σαββίδη έφτασε κοντά στον στόχο του, την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος, κάποιοι όμως κάνοντας χρήση των γνωστών τους βρώμικων μεθόδων από εποχής Π.Ο.Κ., βλέποντας ότι η εποχή ΠΑΟΚ ανατέλλει, προσπάθησαν και προσπαθούν να το αποτρέψουν ή έστω να το αναστείλουν ακόμη και προσωρινά για ένα ακόμη χρόνο".

Και στέλνουν διπλό μήνυμα: "Όχι στους χαρτοπρωταθλητές", "ΠΑΟΚ άξιος πρωταθλητής Ελλάδας 2018".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

"Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, με αφορμή την 12η Απριλίου Ημέρα Εορτής βάσει του καταστατικού και ενόψει της συμπλήρωσης 92 χρόνων από την ίδρυση του Σωματείου μας απευθύνεται προς όλους, φίλους και εχθρούς, στην Ελλάδα και στα πέρατα της Οικουμένης λέγοντας:

Είμαστε εδώ, πιστοί στην ιδέα του Πανθεσσαλονίκειου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών, όπως αυτή μεταλαμπαδεύτηκε από τους προγόνους μας και ιδρυτές του Συλλόγου μας έως τη σημερινή γενιά, γνήσιοι πρεσβευτές ηθικών αξιών και κανόνων δικαίου, που χαρακτηρίζουν τον ΠΑΟΚ εδώ και 92 χρόνια και τον κάνουν τόσο αγαπητό στους φιλάθλους του.

Ένα σύνθημα του ΠΑΟΚτσήδικου Λαού λέει: "Αδιαφορώ για ό,τι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουν τι νιώθω για σένα…", και πώς να ξέρουνε συμπληρώνουμε εμείς, πώς να καταλάβουν το αδάμαστο πνεύμα του ΠΑΟΚτσή, όλοι αυτοί που ψάχνουν τη δόξα και το μεγαλείο μέσα από κίβδηλα "μαστραπαδάκια", όταν ο ΠΑΟΚ οφείλει τη μεγαλοσύνη του στο πνεύμα αντίστασης και δικαίου του Λαού του.

Φέτος, ο "πρωτότοκος" γιος του Σωματείου μας, το καμάρι και η "ναυαρχίδα" μας, το ποδοσφαιρικό τμήμα, υπό την ηγεσία του Ιβάν Σαββίδη έφτασε κοντά στον στόχο του, την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος, κάποιοι όμως κάνοντας χρήση των γνωστών τους βρώμικων μεθόδων από εποχής Π.Ο.Κ., βλέποντας ότι η εποχή ΠΑΟΚ ανατέλλει, προσπάθησαν και προσπαθούν να το αποτρέψουν ή έστω να το αναστείλουν ακόμη και προσωρινά για ένα ακόμη χρόνο.

Όλοι εμείς όμως, ο περήφανος Λαός του ΠΑΟΚ, είμαστε εδώ και βροντοφωνάζουμε:

"ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ"

"ΠΑΟΚ ΑΞΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2018"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ