ΠΑΟΚ

Αρχίζει το "χτίσιμο" του νέου ΠΑΟΚ

Αρχίζει το "χτίσιμο" του νέου ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν αρχίζει την Παρασκευή με δύο προπονήσεις στη Νέα Μεσήμβρια. Δείτε το πρόγραμμα των προπονήσεων για τις επόμενες ημέρες, της αναχώρησης για Ολλανδία και τα φιλικά που θα δοθούν εκεί.

Μόλις 19 ημέρες μετά το τέλος της σεζόν, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθούν ξανά για να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Νέα πρόσωπα (λίγα ακόμη), επιστροφές δανεικών, αλλά και απουσίες λόγω επιπλέον αδειών σε ορισμένους παίκτες θα υπάρχουν στη αυριανή πρώτη προπόνηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (26.06), στις 10:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κι απογευματινή προπόνηση, στις 19:00, στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.

Άδεια έχουν εξασφαλίσει οι Ρατς , Κάτσε , Τζιόλης , Μακ , Νομπόα , Κουλούρης , Πόζογλου , Δεληγιαννίδης , οι οποίοι είχαν διεθνείς υποχρεώσεις μετά το τέλος του πρωταθλήματος κι ο Χακόμπο. Διπλή προπόνηση στις 10:00 και στις 19:00 θα υπάρχει και το Σάββατο (27.06), την Κυριακή (28.06) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα γυμναστούν το πρωί και τη Δευτέρα (29.06) στις 19:00. Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε γκρουπ θα περάσουν από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

Ο ΠΑΟΚ την προσεχή Πέμπτη (02.07) θ’ αναχωρήσει για το γνώριμο Doorwerth της Ολλανδίας όπου μέχρι και τις 14.07 θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις εγκαταστάσεις του Golden Tulip, ο "Δικέφαλος" θα δώσει τρεις φιλικές αναμετρήσεις, όπως σας είχαμε ενημερώσει εξάλλου.

Στις 04.07, στις 18:00 (τοπική ώρα) θα αντιμετωπίσει στο Doorwerth την ομάδα Koot Azur που αποτελείται από ελεύθερους ποδοσφαιριστές του βελγικού κι ολλανδικού πρωταθλήματος. Δεύτερος αντίπαλος στις 08.07 (16:30, Schuytgraaf, Arnhem) η γερμανική Bochum, ενώ στις 10.07 θα πραγματοποιηθεί άλλο ένα φιλικό που δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ