ΠΑΟΚ

Άρχισαν επαφές με την πλευρά Σίλντενφελντ

Άρχισαν επαφές με την πλευρά Σίλντενφελντ
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Κροάτη αμυντικό, Γκόρντον Σίλντενφελντ και για την επόμενη σεζόν και ήδη φροντίζει να καλλιεργήσει το έδαφος. Διαβάστε το ρεπορτάζ...

Οι εμφανίσεις του Γκόρντον Σίλντενφελντ έχουν πείσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και κυρίως τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ ότι πρέπει να γίνουν κινήσεις για την παραμονή του στην ομάδα τουλάχιστον και για την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Εδώ και λίγες μέρες ο στρατηγικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ έχει αρχίσει επαφές με την πλευρά του Κροάτη αμυντικού, εξηγώντας με λεπτομέρειες το πλάνο του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 28χρονος αμυντικός γνωρίζει την πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να δημιουργήσει μία ομάδα που θα πάει για τον τίτλο στην Ελλάδα και για να διακριθεί στην Ευρώπη και τον εξιτάρει η ιδέα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σ΄ αυτή.

Καταρχήν δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής-παίζει ρόλο το γεγονός ότι αρέσει στον ίδιο και την οικογένειά του η ζωή στη Θεσσαλονίκη και το κλίμα στον ΠΑΟΚ-ωστόσο, τα πάντα θα κριθούν στο οικονομικό.

Η πρώτη προσέγγιση από πλευράς ΠΑΟΚ θα είναι να επιδιώξει την αγορά του ποδοσφαιριστή, αυτό όμως θα εξαρτηθεί και από τη στάση της Ντιναμό και κατά πόσο θα επιμείνει στη ρήτρα των 800.000 ευρώ. Υπάρχει βέβαια και το σενάριο νέου δανεισμού (το συμβόλαιο του “Σίφο” με τη ρωσική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015), ωστόσο δεν είναι η λύση που θέλουν Σαββίδης και Τσιστιακόφ, αφού θεωρούν πώς δεν μπορείς να χτίσεις ομάδα που θα έχει διάρκεια στο χρόνο μα δανεικούς.

Ο φετινός Γενάρης ήταν η εξαίρεση γιατί έπρεπε να ενισχυθεί το ελλιπές ρόστερ της ομάδας και αν μπορέσει ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει με αξιώσεις το Κύπελλο και την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από 'κει και πέρα υπάρχει και η διαπραγμάτευση για το συμβόλαιο του Κροάτη διεθνή που στην Ντιναμό αμείβεται με 1 εκ. ευρώ ετησίως. Ο ΠΑΟΚ σαφώς και θα επιδιώξει να μην προσφέρει τόσο υψηλές πάγιες απολαβές και προφανώς θα αντιπροτείνει υψηλά μπόνους επίτευξης στόχων στο “Σίφο”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ