ΠΑΟΚ

"Αρνήθηκε τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου"

"Αρνήθηκε τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου"
Λουτσέσκου INTIME SPORTS

Πρόταση του ΠΑΟΚ φέρεται να αρνήθηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, σύμφωνα με τους Ρουμάνους, επειδή θέλει να παραμείνει στην Ξάνθη.

Τον Ρουμάνο προπονητή της Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου, προσέγγισε ο ΠΑΟΚ, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει το “sport.ro”. Ωστόσο αναφέρεται πως ο 46χρονος τεχνικός αρνήθηκε τον Δικέφαλο.

Παράλληλα, επισημαίνεται πως ούτε ο Ολυμπιακός προσέλκυσε τον Λουτσέσκου, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπήρξε ενδιαφέρον από πλευράς «ερυθρολεύκων». Χαρακτηριστικά τονίζεται πως ο Ρουμάνος είναι ήσυχος στην Ξάνθη και θέλει να παραμείνει εκεί.

Το “sport.ro” ασχολήθηκε με το θέμα της αναζήτησης προπονητή για την Εθνική Ρουμανίας, το οποίο θα προκύψει πιθανώς μετά το Euro 2016. Φιλοξενούνται έτσι δηλώσεις του Μιρσέα Λουτσέσκου, ενώ στη συνέχεια μίλησε και ο γιος του, Ράζβαν, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του, όπως ούτε και ο πατέρας του.

Μάλιστα, ο προπονητής της Ξάνθης στη σύντομη δήλωσή του ανέφερε πως δεν είναι θέμα χρημάτων η συγκεκριμένη επιθυμία του, να παραμείνει δηλαδή στην Ξάνθη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ