ΠΑΟΚ

Αρνήθηκε και πάλι να πληρώσει ο Περέιρα

Αρνήθηκε και πάλι να πληρώσει ο Περέιρα
INTIME SPORTS

Χοντραίνει η ρήξη στις σχέσεις του Αργεντινού με τον Τούντορ, καθώς συνεχίζει να προπονείται μόνος του.

Μία καλή και μία κακή είδηση επιφύλαξε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Λούκας Πέρεθ, μετά από συνομιλία με τον Ίγκορ Τούντορ πλήρωσε το -αυξημένο πια- πρόστιμο (300€, από 100€ που ήταν αρχικά) που του είχε επιβληθεί από την περίοδο που η ομάδα ήταν στην Ολλανδία γιατί είχε εμφανιστεί σε μία προπόνηση χωρίς καλαμίδες, αναγνωρίζοντας το λάθος του. Έτσι συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και υπολογίζεται για τη ρεβάνς με τη Λοκομοτίβα.

Αντίθετα, ο Φακούντο Περέιρα, για το ίδιο παράπτωμα, δεν αποδέχθηκε για δεύτερη φορά την ποινή του και θα συνεχίσει να γυμνάζεται μόνος του. Ο ποδοσφαιριστής είχε συνομιλία και με τον αθλητικό διευθυντή Φρανκ Άρνεσεν και του διαμηνύθηκε πως οι κανόνες που έχει θέσει ο προπονητής πρέπει να γίνονται σεβαστοί σε κάθε περίπτωση και πως δεν είναι δυνατό να συμμετάσχει στις προπονήσεις χωρίς να πληρώσει το πρόστιμο που του επιβλήθηκε. Αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδρασή του από εδώ και πέρα.

Γκολάσα και Κωνσταντινίδης μπήκαν στο πρόγραμμα

Στα καθαρά αγωνιστικά νέα, Γκολάσα και Κωνσταντινίδης μπήκαν σε φουλ ρυθμούς. Ο Παναγιώτης Γλύκος που υπέστη θλάση β' βαθμού στον πλατύ ραχιαίο θα χρειαστεί 3-4 εβδομάδες για να επανέλθει σε κανονικό ρυθμό, ενώ και ο Κλάους ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας. Ο διεθνής επιθετικός έβγαλε τα ράμματα και τις γάζες από το τραυματισμένο του δάχτυλο. Τέλος, επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Κουλούρης , Πόζογλου και Δεληγιαννίδης και θα συμμετάσχουν σε αυτές τουλάχιστον ως την Πέμπτη. Οι διεθνείς νεαροί ενδέχεται να πάρουν στη συνέχεια κάποιες μέρες άδεια, λόγω της καλοκαιρινής επιβάρυνσης λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής. Από αυτούς ο Πόζογλου λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και την Δευτέρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Όσο για την προπόνηση, άρχισε με προθέρμανση και ασκήσεις πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και συνεχίστηκε με τακτική στην επιθετική ανάπτυξη. Στο τέλος οι ποδοσφαιριστές έκαναν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με «ανοίγματα» σε πιο ελαφρύ ρυθμό για όσους αγωνίστηκαν την Πέμπτη.

Το αυριανό πρόγραμμα περιέχει διπλή προπόνηση. Το πρωί σε δυο γκρουπ (11:00 και 12:00) οι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και το απόγευμα (19:00) τακτικής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ