ΠΑΟΚ

Άρνεσεν: "Ο ΠΑΟΚ έχει σπουδαίο μέλλον"

Άρνεσεν: "Ο ΠΑΟΚ έχει σπουδαίο μέλλον"
Άρνεσεν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φρανκ Άρνεσεν εξέφρασε την πίστη του για την ομάδα που έχτισε στην Τούμπα, απέφυγε, όμως, να μιλήσει για τους λόγους του διαζυγίου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Φρανκ Άρνεσεν θα είναι από σήμερα στην Ολλανδία, αποχωρώντας από την Θεσσαλονίκη και την Καλαμαριά όπου έμενε τους τελευταίους μήνες. Ο Δανός, τέως αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ πλέον, έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα "Arena Press" χωρίς όμως να μπει σε ανάλυση των λόγων που τον οδήγησαν στο διαζύγιο με την 'ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το πώς σχολιάζει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και την πρόωρη διακοπή της: "Πρέπει να τελειώσουν όλες οι διαδικαστικές λεπτομέρειες για την λύση του συμβολαίου μου, οι οποίες ελπίζω να ολοκληρωθούν σήμερα (σ.σ.χθες). Γι' αυτό τον λόγο δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Μπορώ να πω, όμως, ότι φεύγω φιλικά, χωρίς κακά συναισθήματα από τον ΠΑΟΚ. Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους για την ευκαιρία που μου δόθηκε να είμαι στον ΠΑΟΚ. Ήταν μεγάλη εμπειρία για μένα, μερικές φορές τα πράγματα δεν λειτουργούν έτσι όπως τα θέλεις και πρέπει να το αποδεχτούμε. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ, στον κ. Σαββίδη, στους παίκτες, στους οπαδούς της ομάδας, στα στελέχη, στο προσωπικό της και σε όλο το κλαμπ, κάθε επιτυχία".

Για το αν έχει μέλλον η ομάδα του ΠΑΟΚ: "Ναι, απολύτως. Έχει νέους παίκτες και πάντα οι νέοι έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, αλλά ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολλούς ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι μόνο καλύτεροι μπορούν να γίνουν. Με υπομονή και σκληρή δουλειά είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει λαμπρό μέλλον, με πολλούς απ' αυτούς τους νέους παίκτες στη σύνθεσή του".

Για τη κριτική που δέχεται ο Τούντορ: "Δεν θέλω να μπω σ' αυτή την συζήτηση. Του εύχομαι κάθε επιτυχία. Όλοι ξέρουν ότι εγώ τον επέλεξα, ήμουν πάντα δίπλα του, αποδεχόμουν τις απόψεις του και τον υποστήριζα, εύχομαι και από το κλαμπ να έχει ανάλογη αντιμετώπιση".

Για την άποψη που εκφράζουν ορισμένοι ότι δεν δούλεψε με την καρδιά του στον ΠΑΟΚ: "Δεν μπορώ να υπεισέρθω σ' αυτά. Μία φορά τα είπα, δεν χρειάζεται να επανέλθω. Ό,τι είχα να πω, το είπα".

Για το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: "Τους ευχαριστώ για την υποστήριξή τους, τους εύχομαι τα καλύτερα και να χαρούν επιτυχίες της ομάδας. Μακάρι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ το κύπελλο φέτος και να το πανηγυρίσουν. Τους εύχομαι πολλές επιτυχίες για την συνέχεια και να ξέρουν ότι αυτή η ομάδα έχει σπουδαίο μέλλον. Και για μένα ήταν τιμή που ήμουν στον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ