ΠΑΟΚ

Άρνεσεν: "Δεν θέλω άλλες μ.....ς"

Άρνεσεν: "Δεν θέλω άλλες μ.....ς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φρανκ Άρνεσεν μίλησε για τις διαφωνίες του με τον Ιβάν Σαββίδη που τον έφεραν εκτός ΠΑΟΚ και τη ζωή του μακριά από το ποδόσφαιρο.

Από το Αϊντχόφεν, όπου βρίσκεται, ο Φρανκ Άρνεσεν έδωσε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τις διαφωνίες του με τον Ιβάν Σαββίδη που τον έφεραν εκτός ΠΑΟΚ.

Ο Δανός, τέως αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, τόνισε αρχικά: "Δεν ξέρω. Δεν ξέρω. Ένα χρόνο πριν, θα μπορούσα να γυρίσω στη δουλειά. Τώρα δεν ξέρω αν θέλω να μπω ξανά σε αυτή τη διαδικασία. Δεν ξέρω βέβαια εάν είναι καλό για μένα και αν μπορώ να ζω χωρίς δουλειά και στρες, αλλά έχω μιλήσει πολύ με την σύζυγό μου την Κέιτ το τελευταίο διάστημα και νομίζω πως μπορώ. Δεν είναι ότι ψάχνω για δουλειά. Και ναι, αυτό μου κάνει. Είμαι πραγματικά πολύ καλά τώρα".

Όσον αφορά στις διαφωνίες με τον Ιβάν Σαββίδη και το γεγονός ότι δεν θα μπορούσε να είναι πλέον στον ΠΑΟΚ, τόνισε: "Θα μπορούσα να είμαι εκεί... αλλά όχι. Δεν θα μπορούσα. Πολλοί θα το έκαναν, γιατί δεν θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Αλλά εγώ όχι, με αυτές τις συνθήκες.

Πάντα έλεγα "οκ, εάν δεν με θες, πες το μου και θα φύγω". Στο παρελθόν, όταν ήμουν νεότερος, μου έπαιρνε μεγαλύτερο διάστημα χρόνο πριν αρχίσω να σκέφτομαι έτσι. Τώρα είμαι μεγαλύτερος. Και δεν θέλω άλλες μ.....ες".

Βίτορ: "Θα είμαι πάντα οπαδός του ΠΑΟΚ"

Ο Μιγκέλ Βίτορ φρόντισε να κλείσει (προσωρινά ή οριστικά θα φανεί μετά από χρόνια) με πολύ όμορφο τρόπο το κεφάλαιο ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος αμυντικός του Δικεφάλου έστειλε το 'ευχαριστώ" του μέσω Facebook.

Αναλυτικά, όσα έγραψε: "Θα ήθελα να να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ, τους οπαδούς και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ που έκαναν τα τελευταία τρία χρόνια πολύ καλύτερα απ'ότι θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ.

Τώρα, δεν είμαι στην ομάδα αλλά θα παραμείνω οπαδός της. Εύχομαι τα καλύτερα. Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ. Η Ελλάδα θα είναι πάντα κομμάτι μου και κομμάτι της οικογένειάς μου. Στους ανθρώπους που φρόντισαν τις κόρες μου: Καμία λέξη δεν θα μπορούσε επαρκώς να εκφράσει τις ευχαριστίες μου.

Ήταν τόσο χαρούμενες με εσάς. Σας αγάπησαν πραγματικά και δεν θα σταματήσουν να ρωτάνε "πότε θα επιστρέψουμε στο σπίτι". Η Ελλάδα θα είναι πάντα κομμάτι μου και κομμάτι της οικογένειάς μου. Ευχαριστώ πολύ".

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγός του, δημοσιογράφος της "A Bola", Τάνια Φερέιρα, κοινοποίησε το παραπάνω μήνυμα, σχολιάζοντας: "τα τρία πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής μας".Ο Βίτορ βρίσκεται στο Ισραήλ, καθώς έχει συμφωνήσει για 2+1 χρόνια με την Χαποέλ Μπέερ Σεβά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ