ΠΑΟΚ

Αρνεσεν: "Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ"

Αρνεσεν: "Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Οι λακωνικές δηλώσεις του Φρανκ Άρνεσεν που επιβεβαιώνουν ότι κάτι τρέχει στη συνεργασία του με την ομάδα. Τι λένε οι οργανωμένοι οπαδοί για τον διάλογο του κόσμου με τον Σαββίδη.

Ο Φρανκ Άρνεσεν έλειψε τις δύο τελευταίες μερες από την Τούμπα (δεν έδωσε το παρών στο ματς του ΠΑΟΚ μετον Ηρακλή) και αυτό, σε συνδυασμό με ό,τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα, δημιούργησε την αίσθηση ότι βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Την αίσθηση αυτή έρχονται να ενισχύσουν και οι λακωνικές τοποθετήσεις που έκανε στην εφημερίδα "Metrosport" που τον εντόπισε τηλεφωνικά. Διαβάστε τον διάλογο όπως αποτυπώνεται στην εφημερίδα:

-Κύριε Αρνεσεν καλησπέρα. Απουσιάζατε δυο μέρες από την Τούμπα και αυτό έχει φουντώσει τη φημολογία σε ό,τι αφορά την συνεργασία σας με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει θέμα σε ό,τι αφορά το μέλλον σας στην ομάδα;

-"Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ".

-Αυτό το διήμερο απουσιάζατε από την Τούμπα για ζητήματα που αφορούν την ομάδα;

-"Όχι, ήταν κάτι άλλο".

-Είχατε εξασφαλίσει σχετική άδεια κατόπιν συνεννόησης;

-"Ναι είχα πάρει άδεια".

- Την Τρίτη θα είστε ξανά στα γραφεία της Τούμπας;

"Ναι, θα είμαι στην Τούμπα".

Οργανωμένοι για Σαββίδη: "Μαζί του, αλλά δεν θα τον αφήσουμε να ολισθαίνει"

Μία μέρα μετά τα όσα έγιναν στο τετ-α-τετ του Ιβάν Σαββίδη με οπαδούς του ΠΑΟΚ έξω από την Τούμπα, οι εκπρόσωποι των συνδέσμων εξέφρασαν εξέφρασαν μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής τους τη θέση των οργανωμένων για όσα έγιναν. Συγκεκριμένα, ανέφεραν:

"Εμείς στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ. Αν ο Ιβάν Σαββίδης είναι μαζί μας με τις πράξεις του, όπως έκανε για παράδειγμα με την πληρωμή των χρεών, όταν είναι μαζί μας ανεβάζοντας ψηλά τον ΠΑΟΚ, χωρίς να τον ξεφτιλίζει όπως έγινε με άλλες ομάδες που υποβιβάστηκαν για να τις αναλάβουν παράγοντες, εμείς θα είμαστε μαζί του.

Κανείς δεν απαξίωσε τον Σαββίδη. Δεν μπορούμε όμως να τον αφήσουμε να ολισθαίνει. Έχει πάρει λάθος δρόμο. Πονάμε με την ομάδα μας που μικραίνει και αυτό του δείχνουμε. Κριτική κάνουμε και θα κάνουμε. ΠΑΟΚτσήδικα, κλειστά και χωρίς διαρροές. Και θα την βρούμε την άκρη.

Ό,τι έγινε χθες, δεν ήταν οργανωμένο. Ό,τι έγινε, έγινε αυθόρμητα, γιατί ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν μπαίνει σε καλούπι και κλουβί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ