ΠΑΟΚ

Άρνεσεν: "Ανυπομονώ για τα παιχνίδια με τη Μπρόντμπι"

Άρνεσεν: "Ανυπομονώ για τα παιχνίδια με τη Μπρόντμπι"

Ο Φρανκ Άρνεσεν σχολίασε από πλευράς ΠΑΟΚ την κλήρωση για τα πλέι οφ του Europa League που τον φέρνει πίσω στην πατρίδα του.

Ο Φρανκ Άρνεσεν δεν γύρισε ποτέ πίσω στην πατρίδα του για να παίξει ποδόσφαιρο από τη μέρα που πήρε μεταγραφή από την Φρέμαντ Άμαγκερ στον Άγιαξ το 1975.

Η κλήρωση των πλέι οφ του Europa League του επιφύλαξε η ομάδα που εργάζεται να βρεθεί αντίπαλος με συμπατριώτες του. Ο 59χρονος Δανός σίγουρα θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στα ματς του ΠΑΟΚ με τη Μπρόντμπι και ήταν αυτός που ανέλαβε από πλευράς ΠΑΟΚ να σχολιάσει το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

"Θα είναι δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια για τα οποία ανυπομονώ", ανέφερε αρχικά στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ και συμπλήρωσε:

"Η Μπρόντμπι είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Δανίας και μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν ως τώρα, αλλά γνωρίζω πως έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της και ότι χτίζει μια πολύ δυνατή ομάδα σε σταθερές βάσεις. Θα είναι δύο ωραία ματς, τα περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον και χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στην πατρίδα μου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ