ΠΑΟΚ

Αρνείται να πάει Στεάουα ο Χατζηισαΐας

Αρνείται να πάει Στεάουα ο Χατζηισαΐας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας δεν θέλει να πάει στη Ρουμανία. Τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους. Άδεια σε Τζάλμα, Μπίσεσβαρ και Μπρκιτς που δεν θα ταξιδέψουν με την αποστολή (video).

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας ήταν το όνομα που έπεσε στο τραπέζι για να πάει από τον ΠΑΟΚ στην Στεάουα και να υλοποιηθεί η συμφωνία για την μεταγραφή του Φερνάντο Βαρέλα.

Ωστόσο, ο νεαρός αμυντικός αρνείται να συναινέσει σε αυτή τη μετακίνηση, όπως διαμηνύει το περιβάλλον του. Το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής αναμένεται να καθοριστεί απόψε αργά καθώς η Στεάουα έπαιζε με την Κονκόρντια στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Άδεια και σε Τζάλμα, Μπίσεσβαρ, Μπρκιτς

Δεν ήταν μόνο ο Ρόμπερτ Μακ που πήρε άδεια και έφυγε από την Ολλανδία για να πάει να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του. Από την τελευταία προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο Όστερμπεκ απείχε και ο Τζάλμα Κάμπος.

Ο Ανγκολέζος πήγε στην Πορτογαλία για να τακτοποιήσει προσωπικές υποθέσεις πριν πάει Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα μείνει απόψε με την οικογένειά του στην Ολλανδία και μαζί θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη, ενώ προσωπικές υποθέσεις πάει να τακτοποιήσει και ο Ζέλικο Μπρκιτς και δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή.

Και οι τρεις θα είναι στην επόμενη προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη (20/7) στη Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή επιστρέφει τη Δευτέρα (18/7) στην Ελλάδα (λίγο μετά τις 16.00 θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο "Μακεδονία").

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λούμπος Μίχελ δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση, αφού είχε συνεχείς συνομιλίες για τα ανοιχτά θέματα του ΠΑΟΚ (Βαρέλα, Μακ) και έμεινε στο ξενοδοχείο.

Δείτε το βίντεο της προπόνησης

Συμφωνία για τετραετές με Μελίσσα

Τέλος, χθες ολοκληρώθηκαν οι επαφές με τον Νίκο Μελίσσα και τον ατζέντη του. Ο νεαρός τερματοφύλακας θα υπογράψει νέο συμβόλαιο (πιθανότατα τετραετές) μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία και μετά θα καθοριστεί πότε και που θα πάει δανεικός.

Ζάιρο: "Δύσκολα τα ματς με Άγιαξ"

Ο Ζάιρο ντε Μασέδο έκανε δηλώσεις στη NOVA μετά το ματς με την Τβέντε. Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Φτάσαμε στα επίπεδα που θέλαμε στην προετοιμασία, τώρα έχουμε αυτοπεποίθηση για το πρώτο ματς στα προκριματικά. Δουλεύουμε σκληρά, παλεύουμε όλη την ώρα και πιστεύουμε πως αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μας.

Ο Άγιαξ είναι καλή ομάδα, θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουμε όσα δουλέψαμε εδώ".

Όσο για τις πληροφορίες περί αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ, σημείωσε:

"Δεν με νοιάζουν οι φήμες. Εγώ κοιτάζω μόνο να δουλεύω σκληρά, να είμαι συγκεντρωμένος, ξέρω ότι η περσινή σεζόν μου δεν ήταν και τόσο καλή αλλά φέτος προσπαθώ να φτάσω στα επίπεδα που μπορώ και έχω ακόμα να προσφέρω πολλά. Είμαι συγκεντρωμένος 100% στον ΠΑΟΚ και θέλω να δείξω την ποιότητά μου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ