ΠΑΟΚ

Αργεί η επιστροφή του Μπερμπάτοφ

Αργεί η επιστροφή του Μπερμπάτοφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ δεν βρίσκεται ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και έτσι μετά από συνεννόηση με το ιατρικό και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Σε επανέλεγχο υποβλήθηκε την Τρίτη ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ μετά τον τραυματισμό που είχε στον τετρακέφαλο. Η κλινική του εικόνα έδειξε πως δεν βρίσκεται ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και έτσι μετά από συνεννόηση με το ιατρικό και το τεχνικό τιμ, ο Βούλγαρος θα συνεχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης και η κατάστασή του θα επαναξιολογείται.

Θυμίζουμε πως ο Μπερμπάτοφ είχε τραυματιστεί στις 14/02 στον αγώνα με τον Ηρακλή. Από εκεί και πέρα εξετάστηκαν οι Χατζηισαΐας και Τσίμιροτ και επιβεβαιώθηκε η πρόοδος της αποθεραπείας τους. Οι δύο παίκτες, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, αναμένεται να είναι έτοιμοι (και να αγωνιστούν) στον αγώνα με τον Λεβαδειακό (θα γίνει στις 10/4).

Στο μεταξύ ο Ζάιρο συνέχισε πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης και οι Κωνσταντινίδης, Μυστακίδης έκαναν ποδήλατο και θεραπεία στο γυμναστήριο. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Χάρης Χαρίσης που επέστρεψε από την Εθνική Ελπίδων. Το πρόγραμμα της Τρίτης ήταν προσανατολισμένο στην μεσοεπιθετική σύνδεση των γραμμών και γενικότερα στη συνοχή της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ