ΠΑΟΚ

Αρέσει ο Μανγκανί στον ΠΑΟΚ

Angers' midfiedler Thomas Mangani and Paris Saint Germain's midfielder Adrien Rabiot, left, in action during their French League One soccer Match, in Angers, western France, Friday, April 14, 2017. (AP Photo/David Vincent)
Angers' midfiedler Thomas Mangani and Paris Saint Germain's midfielder Adrien Rabiot, left, in action during their French League One soccer Match, in Angers, western France, Friday, April 14, 2017. (AP Photo/David Vincent) AP

Ο Τομά Μανγκανί είναι ένα από τα πρώτα ονόματα στη λίστα του ΠΑΟΚ για τον αντικαταστάτη του Τσίμιροτ. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sport24.gr. (VIDEOS)

Ο ΠΑΟΚ δουλεύει εντατικά πάνω στην προoπτική της άμεσης αντικατάστασης του Γκόικο Τσίμιροτ και στην λίστα με υποψηφίους που έχει συνταχθεί υπάρχουν διάφορα ονόματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι έχουν προταθεί και εξετάζονται οι περιπτώσεις των Γκαστόν Μπρούγκμαν της Πεσκάρα και Κάρλος Σάντσες της Φιορεντίνα, ενώ στον "Δικέφαλο" παρακολουθούν τις εξελίξεις που υπάρχουν με τον Δημήτρη Κουρμπέλη του Παναθηναϊκού και το ενδιαφέρον της Σαμπντόρια και έχουν γραμμένο στο μπλοκάκι τους και το όνομα του Νασιμέντο Μάντσον του Ατρομήτου.

Υπάρχουν, όμως και ορισμένα ακόμη ονόματα στην λίστα και ένα από αυτά που "παίζει" δυνατά τις τελευταίες ώρες είναι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, αυτό του Τομά Μανγκανί. Ο 30χρονος Γάλλος μέσος της Ανζέ έχει προταθεί στον Δικέφαλο για αγορά με ποσό που δεν θα ξεπερνά τις 800.000 ευρώ και στην Τούμπα εξτεάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Ο Μανγκανί είναι ένας χαφ με χαρακτηριστικά Τσίμιροτ, όπως ζητά ο Λουτσέσκου, αλλά καλύτερες επιδόσεις σε ασίστ και-τα τελευταία χρόνια-και σε γκολ.

Ο ύψους 1.83μ. μέσος έχει προταθεί και στην Μπορντό και στον ΠΑΟΚ θα συζητήσουν σοβαρά για την περίπτωσή του, όπως και άλλες που έχουν προκριθεί και συμπληρώνουν την λίστα των υποψηφίων να καλύψουν την θέση του Τσίμιροτ, μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο αριστεροπόδαρος μέσος, με αξία στο transfermarkt που φτάνει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ είχε προταθεί και το καλοκαίρι (τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στην ΑΕΚ), όμως προτίμησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ανζέ μέχρι το 2020.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΝΓΚΑΝΙ

Ο Τομά Μανγκανί είναι γεννημένος στις 29 Απριλίου του 1987 στην περιοχή Καρπέντρας της Γαλλίας και ουσιαστικά είναι παιδί των ακαδημιών της Μονακό. Ως δανεικός, ουσιαστικά άρχισε την επαγγελματική καριέρα του στην Μπρεστ και την Αζαξιό στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και έτσι κέρδισε την ευκαιρία του στην Μονακό.

Σε 3,5 σεζόν έκανε 52 ματς και δύο γκολ στην ομάδα του Πριγκιπάτου και στην συνέχεια, αρχικά ως δανεικός και στη συνέχεια με ελεύθερη μεταγραφή, έπαιξε στην Νανσί, κάνοντας σχεδόν τρεις ολόκληρες σεζόν 98 ματς και ένα γκολ.

Είχε ένα πολύ μικρό πέρασμα από την Κιέβο Βερόνα τη σεζόν 2014-2015 και από τα μέσα της ίδιας περιόδου μέχρι και σήμερα, αρχικά ως δανεικός και μετά με ελεύθερη μεταγραφή αγωνίζεται στην Ανζί (45 ματς, 7 γκολ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρία τελευταία χρόνια είναι μονίμως ψηλά στην λίστα των παικτών με τις περισσότερες ασίστ στην Ligue 1. Το 2015-2015 είχε 4, πέρυσι έφτασε στις 7 και εφέτος, μέχρι τώρα, μετρά 5.

Ο Μανγκανί στο φετινό πρωτάθλημα μετρά 22 συμμετοχές ή αλλιώς 1873 αγωνιστικά λεπτά, έχει πετύχει δύο γκολ και έχει δώσει πέντε ασίστ.

AP Photo/David Vincent

Πάρτε μία γεύση από τον Μανγκανί εν δράσει:



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ