ΠΑΟΚ

Αποζημιώνει δύο αστυνομικούς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Αποζημιώνει δύο αστυνομικούς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Μονομελές Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης δικαίωσε δύο αστυνομικούς οι οποίοι είχαν προσφύγει κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τραυματισμό τους σε επεισόδια κατά τη διάρκεια αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ιστορική απόφαση εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης. Για πρώτη φορά αστυνομικοί θα αποζημιωθούν από μία ΠΑΕ για τραυματισμό τους κατά τη διάρκεια επεισοδίων εν ώρα αγώνα.

Πρόκειται για δύο αστυνομικούς οι οποίοι τραυματίστηκαν στις 2 Μαρτίου του 2016 κατά τη διάρκεια επεισοδίων με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν ο πρώτος υπέστη κάταγμα στο πόδι, ενώ ο άλλος εκτεταμένα εγκαύματα από βόμβα μολότοφ που ερρίφθη από αγνώστους οπαδούς. Το Μονομελές Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης έκανε δεκτό το αίτημα τους και τους επιδίκασε αποζημίωση ύψους 20.000 ευρώ για την αποκατάσταση ηθικής βλάβης.

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν είχε ολοκληρωθεί ποτέ. Στο 86ο λεπτό ο Τζαβέλλας βρήκε τον Μακ στον κενό χώρο, ο Σλοβάκος προσπάθησε περάσει τον Καπίνο, υπήρξε επαφή χαμηλά των δύο παικτών, όμως ο διατητής της αναμέτρησης κ. Παππάς αφού συμβουλεύτηκε και τον επόπτη έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Άναψαν τα αίματα, βγήκαν δύο κίτρινες κάρτες και κόκκινη στον Μακ για ανάρμοστη συμπεριφορά στον επόπτη, φωτοβολίδες έπεσαν στο γήπεδο, μπήκαν οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο και ο Παππάς έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, της Αστυνομίας και την αναμονή του Παππά, δεν κατέστη δυνατό να συνεχιστεί το παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες μετά από 20 λεπτά βγήκαν ξανά στο γήπεδο αλλά γρήγορα επέστρεψαν στα αποδυτήρια, καθώς υπήρξε νέα ρίψη φωτοβολίδων αλλά και εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι που σήμανε και την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ