ΠΑΟΚ

Απουσία Ιβάν, ο γάμος Παπαμιμίκου-Σόνιας Σαββίδη

Απουσία Ιβάν, ο γάμος Παπαμιμίκου-Σόνιας Σαββίδη

Η ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη, Σόνια, παντρεύτηκε τον τέως Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο, όμως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ απουσίαζε. Υψηλές παρουσίες από τον Αντώνη Σάμαρά και τη σύζυγό του Γεωργία μέχρι τον Θόδωρο Ζαγοράκη και την Ιωάννα Λίλη.

Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, στον Παλαιό Παντελεήμονα, στους πρόποδες του Ούμπου τελέστηκε χθες ο γάμος της ανιψιάς του Ιβάν Σαββίδη, Σόνιας με τον τέως Γενικό Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου έδωσαν το παρών περίπου 300 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και πολύ υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, κυρίως της πολιτικής ζωής του τόπου.

Ήταν εκεί, μεταξύ άλλων, ο τέως Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του Γεωργία, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, βουλευτές της ΝΔ, ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης με τη σύζυγό του Ιωάννα Λίλη, η Εύα Καϊλή με τη μητέρα της, ο Κώστας Κουκοδήμος με τη σύζυγό του Λιάνα και την κόρη τους Αθανασία.

Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε η απουσία του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη που έχει στο πλευρό του την ανιψιά του Σόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ηταν εκεί και τα άλλα μέλη της οικογένειάς του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ