ΠΑΟΚ

Αποχώρησε από την προπόνηση ο Κρέσπο!

Αποχώρησε από την προπόνηση ο Κρέσπο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νέο πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Χοσέ Κρέσπο χτύπησε στο δάχτυλο. Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ. Τι γίνεται με Μπρκιτς, Κάνιας και το πρόγραμμα αποθεραπείας του Μυστακίδη. Τετ-α-τετ Ίβιτς-Μάτος.

Δεν λένε να σταματήσουν τα προβλήματα τραυματισμών στον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα. Μετά τους Ζέλικο Μπρκιτς (έμεινε και την Τετάρτη στο γυμναστήριο για θεραπεία στο ισχίο κι από αύριο, Πέμπτη (20/4) αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις) και Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας (συνέχισε αποκατάσταση κι, επίσης, την Πέμπτη αναμένεται να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα), πρόβλημα προέκυψε και με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Ο Ισπανός αμυντικός αποχώρησε από το τελευταίο σκέλος της προπόνησης λόγω ενός χτυπήματος στο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού. Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζεται ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα προπόνησης, αυτό είχε δύο σκέλη. Από τη μία ήταν η συνολική επιθετική λειτουργία κι από την άλλη η ομαδική αμυντική προσπάθεια για να την αντιμετώπιση των ευκαιριών.Την Πέμπτη (20/4) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΜΕ ΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Βλάνταν Ίβιτς είχε ένα σύντομο τετ-α-τετ με τον Λέο Μάτος, ενώ στη διάρκεια της προπόνησης σημειώθηκαν πολλά και θεαματικά γκολ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Η ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ:

Εξάλλου, ο Γιάννης Μυστακίδης δουλεύει καθημερινά σε φουλ ρυθμούς το πρόγραμμα αποκατάστασης μετά ην επέμβαση στους χιαστούς. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα video από την δουλειά στην πισίνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ