ΠΑΟΚ

"Αποτυχία στην μετακίνηση Αζεβέδο στον ΠΑΟΚ"

Shakhtar's Marcio Azevedo, right, outruns Malmo's Vladimir Rodic during the Champions League Group A soccer match between FC Shakhtar and Malmo at Arena Lviv stadium in Lviv, western Ukraine, Tuesday, Nov. 3, 2015. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Shakhtar's Marcio Azevedo, right, outruns Malmo's Vladimir Rodic during the Champions League Group A soccer match between FC Shakhtar and Malmo at Arena Lviv stadium in Lviv, western Ukraine, Tuesday, Nov. 3, 2015. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Ρωσική ιστοσελίδα κάνει λόγο για "ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Μάρσιο Αζεβέδο στον ΠΑΟΚ.

Νεότερα για την υπόθεση Αζεβέδο δίνει η ρωσική ιστοσελίδα " ryb.ru". Σε ρεπορτάζ της για το μέλλον του Βραζιλιάνου μπακ, κάνει λόγο για αποτυχία μετακίνησής του Μάρσιο Αζεβέδο στον ΠΑΟΚ και έντονο ενδιαφέρον της Κρουζέιρο να τον αποκτήσει.

Επίσης, υπογραμμίζεται ότι δεν έχει γίνει καμία συζήτηση μεταξύ του παίκτη και της Σαχτάρ για την επέκταση της συνεργασίας τους που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Νεότερες πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ, πάντως, αναφέρουν ότι δεν έχει ναυαγήσει η περίπτωση του Μάρσιο Αζεβέδο και πως συνεχίζονται κανονικά οι συζητήσεις με τον παίκτη και την Σαχτάρ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ