ΠΑΟΚ

Αποθεραπεία εξπρές για Τζαβέλλα με στόχο την ΑΕΚ

Αποθεραπεία εξπρές για Τζαβέλλα με στόχο την ΑΕΚ
Τζαβέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε χρόνο πολύ καλύτερο από τον προβλεπόμενο προχωρά το πρόγραμμα αποκατάστασης του Γιώργου Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ και ο στόχος είναι να παίξει στο ντέρμπι δικεφάλων στην Τούμπα (30/10).

Τον δικό του, πολύωρο καθημερινά, αγώνα δίνει ο Γιώργος Τζαβέλλας προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στα γήπεδα. Ο διεθνής αμυντικός που από χθες βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ και έκανε και μέρος της προπόνησης, εδώ και περίπου δέκα μέρες δουλεύει με το τιμ των φυσιοθεραπευτών του ΠΑΟΚ για να μειώσει όσο γίνεται το χρόνο αποθεραπείας του.

Ο Τζαβέλλας είχε τραυματιστεί στον αγώνα της Εθνικής με την Κύπρο και η αρχική εκτίμηση τον ήθελε για ένα μήνα, ίσως και περισσότερο, μακριά από την αγωνιστική δράση. Όμως η αποκατάσταση του γίνεται με ταχύτατους ρυθμούς και πλέον ο στόχος είναι να είναι έτοιμος με τη συμπλήρωση τριών εβδομάδων και να αγωνιστεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οπως όλα δείχνουν, είναι πολύ πιθανό αυτό να επιτευχθεί. Θυμίζουμε ότι ο 29χρονος αμυντικός δεν αγωνίστηκε με τον Ηρακλή και την Καραμπάχ, θα χάσει το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το ματς Κυπέλλου με τη Λάρισα στις 26 Οκτωβρίου στην Τούμπα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ