ΠΑΟΚ

Αποστολή χωρίς Περέιρα για τον ΠΑΟΚ

Αποστολή χωρίς Περέιρα για τον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς κράτησε την 18άδα της περασμένης Πέμπτης (8/12) ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά (11/12, 17:15) στο γήπεδο της Τούμπας για την 14η αγωνιστική της Super League.

Έπειτα από μια εβδομάδα εγκλεισμού σε ξενοδοχείο, η ομαλότητα επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, με τον Βλάνταν Ίβιτς να γνωστοποιεί την 18άδα ενόψει του αγώνα της Κυριακής (11/12, 17:15) με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης αφιερώθηκε στην τακτική προσέγγιση του αγώνα καθώς και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην αντιμετώπιση και την εκμετάλλευση των στατικών φάσεων.

Στη λίστα των απόντων βρίσκεται μόνο ο Μάμε Τιάμ, ο οποίος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα λόγω τενοντοπάθειας στον επιγονατιδικό τένοντα. Οι 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κίτσιου, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάχοβ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Τζάλμα, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Πλην του Τιάμ, εκτός αποστολής έμεινε ο Περέιρα, αλλά και οι Γιαννούλης, Κοροβέσης, Χαρίσης, που το τελευταίο διάστημα βρίσκονται μεταξύ πάγκου και κερκίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θωμαΐδης: "Δύσκολη κατάσταση, βγήκαμε δυνατοί"
Ο Μακ δε ξέχασε το διπλό του ΠΑΟΚ στο Ντόρτμουντ
Πρώτες επαφές ΠΑΟΚ - Ροντρίγκες για νέο συμβόλαιο
Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ή κακή ομάδα τελικά;
Έκλεβαν τον Σαββίδη επτά υπάλληλοί του
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ