ΠΑΟΚ

Αποστολή χωρίς Ενρίκε, Κλάους, Ουάρντα και Χαρίση ο ΠΑΟΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΔΡΟ ΕΝΡΙΚΕ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΔΡΟ ΕΝΡΙΚΕ MOTIONTEAM

Ο Πέντρο Ενρίκε ένιωσε ενοχλήσεις στο δάχτυλό του και έμεινε εκτός μάχης για τη ρεβάνς με την Ξάνθη, το ίδιο και οι Αθανασιάδης, Ουάρντα, Χαρίσης μετά από επιλογή του Βλάνταν Ίβιτς.

Στο γήπεδο της Τούμπας γυμνάστηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ για τελευταία φορά πριν τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του ανέλυσαν εντός αγωνιστικού χώρου το πλάνο που θέλουν να ακολουθήσει ο Δικέφαλος κόντρα στη θρακική ομάδα και μετά το τέλος του προγράμματος ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συγκροτούν την αποστολή.

Σ' αυτή υπάρχουν δύο νεαροί (Σιαμπάνης, Ματθαίου), όπως υποχρεώνει ο η προκήρυξη του Κυπέλλου, ενώ δεν συμπεριλήφθηκαν σημαντικές μονάδες πλην των τραυματιών Ενρίκε (ένιωσε ενοχλήσεις στο δάχτυλο του ποδιού του που είχε χτυπήσει στο ντέρμπι με τον Ηρακλή) και Κάνιας (βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο αποθεραπείας).

Κατ' επιλογή του Βλάνταν Ίβιτς, λοιπόν, έμειναν εκτός οι Μπρκιτς, Αθανασιάδης, Χαρίσης, Ουάρντα, Δεληγιαννίδης, Χατζηισαΐας και Πούγγουρας.

Αναλυτικά, οι 18 της αποστολής: Γλύκος, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Λέοβατς, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Κάμπος, Ματθαίου, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ