ΠΑΟΚ

Αποστολή... πρωταθλήματος στα Τρίκαλα για τον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Μακ εκτίει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του και έμεινε εκτός 18άδας στον ΠΑΟΚ για το ματς του Κυπέλλου με τα Τρίκαλα ενώ επέστρεψε στην 18άδα ο Πρίγιοβιτς και ο Σιαμπάνης πήρε τη θέση του Πασχαλάκη.

Με την προπόνηση που έγινε τη Δευτέρα το πρωί, στο στάδιο της Τούμπας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο τα Τρίκαλα, για την πρώτη νοκ άουτ φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Στο πρώτο μέρος της προπόνησης το βάρος έπεσε στην φυσική κατάσταση μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε ένα κομμάτι αφιερωμένο στην τακτική και για φινάλε εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΤ. Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στα Τρίκαλα είναι οι: Ρέι, Σιαμπάνης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάχοβ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Τζάλμα, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

Εκτός έμειναν οι Ρόμπερ Μακ (τιμωρημένος) καθώς και οι Βιεϊρίνια, Εργκους Κάτσε και Αχιλλέας Πούγγουρας, που ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ