ΠΑΟΚ

Αποστολή για ΑΕΛ με Ενρίκε ο ΠΑΟΚ

Αποστολή για ΑΕΛ με Ενρίκε ο ΠΑΟΚ

Ο Βλάνταν Ίβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό ματς τον Βραζιλιάνο με δύο μόνο προπονήσεις.

Με τον Πέντρο Ενρίκε στην αποστολή του πηγαίνει ο ΠΑΟΚ στη Λάρισα. Εκτός ο Κάμπος που έχει πρόβλημα. Αναλυτικά τα νέα όπως αναφέρονται στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η Τρίτη ήταν η μοναδική μέρα που ο Βλάνταν Ίβιτς είχε τη δυνατότητα να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές του και να ετοιμάσει την ομάδα για την αναμέτρηση με τη Λάρισα. Το πρόγραμμα της προπόνησης αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και τις στημένες φάσεις.

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο, ο Τζάλμα Κάμπος υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε ότι έχει μυική κάκωση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά. Ο παίκτης έχει ξεκινήσει θεραπείες, θα επαναξιολογείται συνεχώς και η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού του. Ο Δημήτρης Πέλκας συνέχισε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και κινησιοθεραπείας στην πισίνα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του. Σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά κι ο Πέδρο Ενρίκε . Αναλυτικά οι 19 παίκτες είναι οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Μάτος , Κίτσιου , Δεληγιαννίδης , Λέοβατς , Μαλεζάς , Βαρέλα , Κρέσπο , Κάνιας , Τσίμιροτ , Χαρίσης , Κάτσε , Σάχοφ , Μπίσεσβαρ , Μυστακίδης , Κουλούρης , Ενρίκε , Πρίγιοβιτς" .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ