ΠΑΟΚ

Απορρίφθηκε πρόταση για τον Κατσικά

Απορρίφθηκε πρόταση για τον Κατσικά
INTIME SPORTS

ΠΑΟΚ και Γιώργος Κατσικάς απέρριψαν πρόταση ολλανδικής ομάδας, η οποία δεν κρίθηκε συμφέρουσα κι από τις δύο πλευρές. Η... ελπίδα για επανέναρξη των συνομιλιών για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ένα μεγάλο "όχι" εισέπραξε ολλανδική ομάδα, η οποία θέλησε να αποκτήσει τον Γιώργο Κατσικά στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο ίδιος ο παίκτης την απέρριψαν, αφού δεν κρίθηκε συμφέρουσα για καμία από τις δύο πλευρές.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του κεντρικού αμυντικού με τον "Δικέφαλο" λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι από εδώ και πέρα έχει το δικαίωμα, εφόσον δεν ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ, να συζητήσει και να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Δεν είναι στο περιθώριο

Βέβαια, σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Κατσικά εκτιμά τον τρόπο που του συμπεριφέρονται οι άνθρωποι της ομάδας, αφού όχι μόνο δεν έχει περιθωριοποιηθεί, αλλά είναι από τα βασικά στελέχη της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ.

Αυτό δημιουργεί την ελπίδα ότι στο άμεσο μέλλον δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν και πάλι οι συζητήσεις των δύο πλευρών, έτσι ώστε να βρεθεί η "χρυσή τομή" και ο παίκτης να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον "Δικέφαλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ