ΠΑΟΚ

"Απορρίφθηκαν οι προτάσεις του ΠΑΟΚ..."

"Απορρίφθηκαν οι προτάσεις του ΠΑΟΚ..."

Τούρκος δημοσιογράφος μίλησε για την απόρριψη δύο προτάσεων του ΠΑΟΚ από την Φενέρ για τον Μίροσλαβ Στοχ, για τον οποίο τόνισε πως δεν υπάρχει θέμα με τον Ολυμπιακό.

Για τον Μίροσλαβ Στοχ μίλησε ο Τούρκος δημοσιογράφος, Τσάρε Ντάβραν. Συγκεκριμένα ο ίδιος (εργάζεται στην "Fanatic") είπε στον Arena:

"Γνωρίζουμε ότι ο Στοχ έκανε μια καλή σεζόν στον ΠΑΟΚ και αυτό που έχουμε μάθει από την Φενέρμπαχτσε, είναι ότι ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση αγοράς για τον ποδοσφαιριστή ύψους 1,5 εκ. ευρώ.

Αυτή η πρόταση δεν έγινε δεκτή, ζήτησε 5 εκ. ευρώ και ο ΠΑΟΚ έκανε δεύτερη πρόταση όπου ζήτησε τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για ακόμα ένα χρόνο. Αλλά και αυτό απορρίφτηκε από την Τούρκικη ομάδα.

Ο καινούριος κανονισμός στην Τουρκία που επιτρέπει μόλις έξι ξένους ποδοσφαιριστές να παίζουν σε κάθε ομάδα, ήταν ο λόγος που ήρθε ο Στοχ στην Ελλάδα. Τώρα σκέφτονται να του δώσουν την ευκαιρία να κάνει προετοιμασία και να παίξει στα φιλικά, μήπως και δείξει κάποια πράγματα. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα ψάξουν για κάποιον νέο δανεισμό".

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπεσίκτας: " Πέρυσι υπήρχε ενδιαφέρον για τον Στοχ αλλά αυτή την στιγμή δεν έχουμε τίποτα".

Για το αν ο Στοχ θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ: " Από όσα ξέρω ο παίκτης θα μιλήσει με τους ανθρώπους της Φενέρ και θα δει αν υπάρχει θέση μέσα στην ενδεκάδα. Αν κάποιος δεν μπορεί να του το εγγυηθεί, θα ψάξει εκ νέου νέο σταθμό στην καριέρα του".

Για το αν σκέφτονται στην Φενέρ να δώσουν κάποιον άλλον παίκτη δανεικό στον ΠΑΟΚ: "Η Φενέρ έχει πολλούς και καλούς ξένους παίκτες όπως ο Μπρούνο Άλβες, ο Κάιτ και πολλοί άλλοι και το νέο σύστημα επιτρέπει μόλις πέντε ποδοσφαιριστές να παίζουν, οπότε όλες οι ομάδες πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτά τα νέα δεδομένα".

Για τον Κράσιτς ο οποίος είναι δανεικός από την Φενέρ στην Μπαστιά: " Είναι μεγάλη απογοήτευση για την ομάδα. Περίμεναν πολλά περισσότερα από τον ποδοσφαιριστή αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Υπάρχουν δυο ενδεχόμενα για τον Κράσιτς. Είτε θα παραμείνει δανεικός για έναν ακόμα χρόνια στην Μπαστιά είτε θα πουληθεί σε κάποια ομάδα".

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μίροσλαβ Στοχ : "Όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Είναι περίοδος που κάθε χρόνο ακούγονται πολλά αλλά δεν υπάρχει κάτι με τον Ολυμπιακό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ