ΠΑΟΚ

Απομακρύνεται του Σκελότο

Απομακρύνεται του Σκελότο

Η περίπτωση του Γκιγιέρμο Σκελότο φαίνεται πως απομακρύνεται οριστικά για τον ΠΑΟΚ. Μένει στον πάγκο της Λανούς ο Αργεντινός προπονητής.

Στον πάγκο της Λανούς θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν ο Γκιγιέρμο Σκελότο. Ο Αργεντινός τεχνικός που απασχόλησε έντονα τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες, θα συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο στον πάγκο της ομάδας της πατρίδας του, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα του Τύπου της Αργεντινής, τιμώντας έτσι το συμβόλαιό του.

Επίσης, κάτι ανάλογο προκύπτει και από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ, με τον "Δικέφαλο" να στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις τεχνικών ώστε να επιτευχθεί οριστική συμφωνία και να υπάρξουν άμεσα ανακοινώσεις, για να αρχίσουν να "τρέχουν" οι εξελίξεις ενόψει της νέας σεζόν.

Δεν επιβεβαιώνεται για Τούντορ

Τελευταία έχει αναπτυχθεί μία φημολογία ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 37χρονο Κροάτη προπονητή Ιγκόρ Τούντορ, που δούλευε στην Χάιντουκ. Κάτι τέτοιο, πάντως, δεν επιβεβαιώνεται ούτε από το ρεπορτάζ, αλλά ούτε και από την ΠΑΕ και άρα η αγωνία για τον άνθρωπο που θα κάτσει στην άκρη του πάγκου του Δικεφάλου συνεχίζεται.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ