ΠΑΟΚ

Αποφόρτιση για επτά στον ΠΑΟΚ

Αποφόρτιση για επτά στον ΠΑΟΚ

Επτά ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκαναν πιο χαλαρό πρόγραμμα σε σχέση με τους υπόλοιπους στη προπόνηση της Πέμπτης (22/9) με τον Ίλια Ίβιτς να μην θέλει να τους επιβαρύνει.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Ξάνθη την Κυριακή άρχισε με ευχάριστες ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ. Κανείς απ' όσους είχαν προβλήματα από το ματς στην Τρίπολη (Κρέσπο με το σχίσιμο στα πλευρά, Ροντρίγκες στον αστράγαλο του και Τσίμιροτ που δεν αγωνίστηκε λόγω αιματώματος) δεν παρέμεινε στο απουσιολόγιο.

Και οι τρεις τέθηκαν στην διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος, πάντως, άφησε ένα γκρουπ παικτών που είναι επιβαρυμένοι από τα συνεχόμενα ματς να κάνει ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί και στα τρία προηγούμενα ματς (με Παναιτωλικό, Φιορεντίνα και Αστέρα) δεν έκαναν το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης.

Πρόκειται για επτά συνολικά παίκτες και συγκεκριμένα τους: Γλύκο, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλα, Κάνιας, Ροντρίγκες και Τζάλμα Κάμπος.

Ενδεχομένως κάποιον απ' όλους να ξεκουράσει και την Κυριακή ο Σέρβος τεχνικός. Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα προπόνησης των υπολοίπων περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με αερόβιες προσαρμογές και κυκλοφορίας της μπάλας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ