ΠΑΟΚ

Αποφασίζει ο Άγγελος

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Αναστασιάδης MOTIONTEAM

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα συναντήσει την Τετάρτη (30/7) στην Τούμπα έναν-έναν τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ, για να τους ανακοινώσει αν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

Σαν μαθητές που περιμένουν να δουν πως έγραψαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις πρέπει να αισθάνονται οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Επί 17 μέρες είχαν τις ευκαιρίες να πείσουν τον Άγγελο Αναστασιάδη ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ του "Δικέφαλου" τη νέα σεζόν, και την Τετάρτη (30/7) αναμένεται να μάθουν αν θα την έχουν.

Θα ενημερώνονται ένας-ένας

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει ενημερώσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ήταν μαζί του στο Όστερμπεκ πώς την Τετάρτη (30/7) το πρωί από τις 08.30 και έπειτα, θα μιλήσει με τον καθένα ξεχωριστά και θα τους ανακοινώσει την απόφασή του.

Η εξαίρεση του Κολούρη και ο πρώτος επιτυχών

Σε αυτήν την... διαδικασία ο Αναστασιάδης δεν συμπεριέλαβε τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και έχει ήδη περάσει από πέρυσι τις εξετάσεις. Ο πρώτος επιτυχών φαίνεται πώς είναι ο Κυριάκος Σαββίδης που τον άφησε ικανοποιημένο κατά την παρουσία της ομάδας στην Ολλανδία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ