ΠΑΟΚ

Απόφαση με Ιβάν Σαββίδη για αριστερό μπακ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η προεργασία έχει γίνει και ο ΠΑΟΚ καλείται να επιλέξει μεταξύ Τόσκα, Αζεβέδο, Χουλτ και τουλάχιστον μιας ακόμη περίπτωσης παίκτη.

Το θέμα του αριστερού μπακ "καίει" τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι που δεν το αρνούνται στην Τούμπα. Η απόφαση να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής που θα απελευθερώσει τον Βιεϊρίνια και θα καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί λόγω της αρνητικής εξέλιξης στη σχέση με τον Μαρίν Λέοβατς, όπως και λόγω του μόνιμου προβλήματος που υπάρχει με τους τραυματισμούς του Ντοριάν Λεβέκ είναι ειλημμένη εδώ και καιρό και έχει συνοδευτεί από έντονη προεργασία.

Οι συνεργάτες της ΠΑΕ έχουν συγκεντρώσει όλα εκείνα τα στοιχεία που ενδιαφέρουν για παίκτες που ενδιαφέρουν και, πλέον, υπάρχει πλήρης φάκελος για τον καθένα από αυτούς.

Αυτό που απομένει είναι η τελική απόφαση για το πώς θα κινηθεί από εδώ και στο εξής ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση "αριστερός μπακ". Αυτή αναμένεται να έρθει μέσα από την σύσκεψη που θα έχει, κατά πάσα πιθανότητα σήμερα, ο Ιβάν Σαββίδης με τον Λούμπος Μίχελ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Στην διάρκεια της συζήτησης που θα γίνει θα "πέσουν" τουλάχιστον τέσσερα ονόματα στο τραπέζι. Του Ρουμάνου Αλίν Τόσκα, του Βραζιλιάνου Μάρσιο Αζεβέδο, του Σουηδού Νίκλας Χουλτ και, τουλάχιστον, ενός ακόμη παίκτη τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν διαρρεύσει.

Ο ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗΣ, ΤΟ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο... ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εχει ενδιαφέρον να αναλύσουμε τι ακριβώς ισχύει σε κάθε περίπτωση. Ο 25χρονος Αλίν Τόσκα έχει προταθεί να έρθει με δανεισμό από την Μπέτις (έχει συμβόλαιο ως το 2021) στην οποία δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής τελευταία. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως μπακ, όσο και ως στόπερ και διακρίνεται κυρίως για την ικανότητά του στα ανασταλτικά καθήκοντά του.

Ο 31χρονος Μάρσιο Αζεβέδο που έχει ακόμη έξι μήνες συμβόλαιο με την Σαχτάρ θα ήταν ιδανική περίπτωση αν δεν είχε ένα βεβαρημένο ιατρικό παρελθόν και κυρίως μία απουσία 1,5 χρόνου από τα γήπεδα (από τον Νοέμβριο του 2015 έως τον Απρίλιο του 2017). Συζητήσεις με την Σαχτάρ γίνονται, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου έχει καλή άποψη για εκείνον και έχει επηρεάσει θετικά και τον γιο του Ραζβάν, όμως, η περίπτωσή του κουβαλά μεγάλο ρίσκο, το οποίο είναι άγνωστο αν δέχονται να το αναλάβουν όλοι όσοι εμπλέκονται στην διαδικασία απόκτησης παικτών στην Τούμπα.

Όσο για τον Νίκλας Χουλτ, ξεκάθαρα αποτελεί μία από τις περιπτώσεις παικτών που απασχολούν από το ελληνικό πρωτάθλημα, αρέσει στον Γιώργο Σαββίδη, ωστόσο, υπάρχει, ακόμη τουλάχιστον, συμβόλαιο που τον δεσμεύει με τον Παναθηναϊκό. Το ερώτημα είναι αν ο Σαββίδης που δεν βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να δώσει χρήματα στον Παναθηναϊκό (λόγω της άκρως αρνητικής άποψης που έχει για τον Γιάννη Αλαφούζο) αλλάξει άποψη ή ζητήσει να περιμένουν να φανεί αν ο Σουηδός εξασφαλίσει την ελευθερία του.

Στις παραπάνω περιπτώσεις, προσθέστε και τουλάχιστον μία ακόμη (λέγεται ότι αφορά διεθνή παίκτη που έχει πιθανότητες να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του) για την οποία έχουν γίνει επαφές, αλλά δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ