ΠΑΟΚ

Απόφαση Ίβιτς: Στην β' ομάδα του ΠΑΟΚ ο Τζαβέλλας

Απόφαση Ίβιτς: Στην β' ομάδα του ΠΑΟΚ ο Τζαβέλλας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, καθώς με απόφαση του Βλάνταν Ίβιτς ο Γιώργος Τζαβέλλας θα προπονείται από 'δω και πέρα με την β' ομάδα του "Δικεφάλου του Βορρά". Άρχισε το ξήλωμα από τον Σέρβο κόουτς.

Η πρώτη απόφαση μετά το χθεσινό μίτινγκ μέσω skype του Ιβάν Σαββίδη με τον Βλάνταν Ίβιτς και τον Λούμπος Μίχελ είναι η αποπομπή του Γιώργου Τζαβέλλα στη β' ομάδα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΆΟΚ στην ενημέρωσή της:

"Μετά την χθεσινή σύσκεψη που ο Ιβάν έδωσε την ευθύνη των κινήσεων στον κ. Μίχελ, ο Γιώργος Τζαβέλλας ενημερώθηκε ότι θα προπονείται με την β´ ομάδα για παραβίαση εσωτερικού κανονισμού σε θέματα πειθαρχίας".

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Τζαβέλλας είχε περάσει παρόμοια διαδικασία πριν δύο χρόνια επί Αναστασιάδη πηγαίνοντας και πάλι στη β' ομάδα με προπονητή τότε τον Βλάνταν Ίβιτς. Επιπλέον, στις 13 Σεπτεμβρίου φέτος, ο Τζαβέλλας είχε ανανεώσει μέχρι το 2020 το συμβόλαιό του με τον "Δικέφαλο".

Τότε, μάλιστα, είχε δηλώσει τα εξής: "Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Σαββίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, στον πρόεδρο και ιδιαίτερα τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Είναι ένα συμβόλαιο το οποίο με γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες. Θα προσπαθήσω, όπως μέχρι σήμερα, να κάνω το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ρεμπρόβ στην κορυφή της λίστας Μίχελ
Στηρίζει Ίβιτς, αλλά δεν ξαναπάει Τούμπα ο Σαββίδης
Το video με το ξέσπασμα του Βλάνταν Ίβιτς!
Ίβιτς: "Ή θα φύγω εγώ ή κάποιοι παίκτες"
Η ανατροπή της χρονιάς, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ